torsdag 17 september 2015

Kamin visingsö

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.


Välkommen till PriceRunner! Vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av emaljerad stålplåt i hög kvalité och med topp, luckor samt roster av gjutjärn.

Den har väl fungerande konvektion och värmer upp bostaden väl. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Denna produkt kommer ge Er många år av.


Vi önskar Er lycka till med Er nya kamin och har ni frågor vg kontakta aterförsäljaren. Tillverkare: Thorma Vyroba, ks. Kamin Visingsö - värmeutrustningar - företag, adresser, telefonnummer.


Färg: svart eller cappucino Höjd: 9mm Bredd: 3mm Djup: 3mm Anslutning: topp dia 120. Eldstaden är klädd med utbytbar värmebeständigt material.

Visingsö Svart är en vedeldad braskamin, med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Kokplatta av gjutjärn samt luftspolat glas. Kommentar: En liten konvektionskamin med en miljövänlig förbränning och bra bränsleekonomi. Passar när värmebehovet inte är så stort. Den ska vara enkel att underhålla och lätt att byta ut slitdelar på.


Feb Visingsö Rostfri är avsedd för uppvärmning och trivseleldning i bostaden, den har väl fungerande konvektion och värmer upp bostaden väl. Stos för inmurning i befintlig murstock, underlättar anslutning av kamin och rökrör ,följer med. Populära Milano II gör vedeldning till en njutning. Ytterhölje av emaljerad stålplåt av hög kvalitet.


Topp, luckor samt brännjärn i eldstaden är av gjutjärn. Kaminen ska anslutas till rökkanal. De utbytbara delarna i förbränningskammaren ger ökad livslängd.


Gjutjärnskamin Biokamin Magne (Biokamin01) till riktigt bra pris hos Byggshop. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Vi köpte en liten 4kw kamin från kaminkungen.


Den har vi i ett 16mrum och det går att elda 2-brasor under en kväll inte mer om man inte vill ha bastuvärme.

Vi tycker den är bra och dessutom var den billig. Mitt råd är helt klart att inte ta något .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения