måndag 21 september 2015

Frico takfläkt

Energiförlusterna blir därmed lägre och värmen utnyttjas optimalt. I lokaler med högt i tak blir besparingen störst, då temperaturskilnaden mellan golv och tak är mycket stor. Att installera takfläktar för att spara energi innebär en låg investeringskostnad och en . Utjämnar temperaturen i lokaler med högt i tak.


Flera regleralternativ och olika långa upphängningspendlar och vingar gör det möjligt att anpassa industritakfläkt ICF till . Jämför priser och läs recensioner på Fläktar.

Välkommen till PriceRunner! Handla TAKFLÄKT IPXtill återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Väggströmbrytare med varvtalsregulator för fläktar. Takfläkt SILFO med lampa, vit.


Universell- radiovågsfjärrkontroll för fläkt. Frico Manöverpanel CFR1R. Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv enklare.

Beskrivning: Industritakfläkt ICF5 230V~, IPX5. Artiklar som finns i lager är normalt tillgängliga för leverans nästkommande vardag. Huvudkotor ligger i Partille utanför. Vintertid stiger värmen uppåt (både vanlig värme och särskilt när vi eldar i kaminen).


ICF industritakfläkt pressar ner den övervärmda luften med låg hastighet, på så sätt utnyttjas värmen bättre i båda riktningarna vilket är en fördel då den installeras på låg höjd. Uppvärmningskostnaderna kan i många fall reduceras med upp till. Denna produkt saknar data på många egenskaper.


Hjälp gärna till att fylla i! Medlemmar med flest bidrag till denna produkt. Karta och vägbeskrivning. Vi hjälper dig att skapa energieffektiva system med utmärkt teknisk prestanda. Vårt produktsortiment är ett av marknadens bredaste inom ventilation.


Har haft en liggande på lagret ett tag. Beställde till ett projekt men en blev över. Kom med bud om den är av intresse. Auktionsavslut: Måndag den Juni 12:00.


Endast utlämning på ovanstående tid och plats. Rekommenderad installationshöjd m Infällt montage.

Användningsområden SFS är en luftridå med många smarta funktioner, speciellt utformad för karuselldörrar. Luftridån monteras vertikalt och har en välvd design som gör att den blir en integrerad del av dörren. SFS ger ett extra effektivt skydd av det utsatta området precis ovanför golvet.


En karuselldörr hindrar kontinuerligt. Kattotuulettimia käytetään pääasiassa tasaamaan lämpötilaeroja korkeissa tiloissa. Katonrajaan kerääntyvä lämmin ilma painetaan niillä alaspäin, jolloin katon ja oleskelutilan välinen lämpötilaero tasaantuu. Näin vältetään tilojen ylilämmittäminen ja minimoidaan rakennuksen lämpöhäviöt. Lisää Tuotetietokansioon.


Tuotteelle ei enää tarvita sähkönumeroa tai se on poistunut toimittajan valikoimasta. ICF 4FRICO KATTOTUULETIN.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения