måndag 7 september 2015

Vattenburen radiator

Med en vattenburen radiator fördelas varmluften på ett jämnare sätt. Samtidigt slipper du torr luft och heta ytor. Värmen strålar sedan ut från elementet och fördelas i. Här har vi samlat de största fördelarna med värme från en vattenburen radiator. Högre komfort, lägre energikostna kompatibla med golvvärme m.

Vitlackerad vattenburen radiator till slutna lågtemperatursystem med cirkulation. Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Vattenburna element finns i princip alla hem och fastigheter som värms upp med vattenburen värme.


Här hittar du vattenburna element till priser som varierar beroende på. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Finns i många olika storlekar.

Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen. Allt inom Golvvärme, VVS och El. Alltid Fri Frakt på Golvvärme.


Har man vattenburen värme så är valet av värmesystem mycket friare än när det gäller el. För vattenburen värme gäller element anpassade för detta. Till skillnad mot el-elementen där storleken inte är avgörande, utan effekten, är det just storleken som är det viktigaste när man ska skaffa ett nytt vattenburet . Först måste du mäta upp ditt rum för att få fram antalet kubikmeter som ska värmas upp. Du mäter längden gånger bredden gånger höjden = Ditt rum i kubikmeter.


Förutsättningar kan variera, men vid normala fönster och isoleringsförhållande med maximalt två ytterväggar krävs 25w per kubikmeter. Har du fler ytterväggar i . Utöka det befintliga vattenburna systemet eller utrusta nybyggnationen med energieffektiva och stilrent designade radiatorer. Levereras med luftskruv, propp samt väggfäste.


Compact är med sin stilrena design en klassisk, vattenburen panelradiator. En verklig kvalitetsprodukt med mycket hög finish som erbjuder marknadens bredaste sortiment. Missa inta att radiatorerna kan filtreras efter t.

Jag har ett element i garaget som jag skulle vilja koppla in igen (har suttit monterat tidigare). Byta vattenburen radiator mot nytt? Det är ett enrörssystem, hur gör jag? Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem.


Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet. Element för olika behovGamla element kan vara gediget byggda och snygga att titta på om de hålls efter. Eventuella skruvhål från befintlig radiator fylls med transparent våtrumssilikon. Tjänsten innefattar inkoppling till kopparrör eller PEX (Inte stål rör).


Viktig att tänka på vid val av vattenburen radiator. Vattenburen värme eller direktverkande el? Avståndet från radiatorn till befintligt . Oavsett vilket behövs element som är energieffektiva, det lönar sig i längden.


Och de får gärna vara snygga att se. Panelradiator med dolt mittkoppel. Panelradiator för vattenburen värme där vattenfyllda paneler förses med konvektionsplåtar för att optimera värmeavgivningen.


Den är i sitt grundutförande vit och . Radiator Mittkoppla WRM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения