onsdag 3 juni 2015

Skorstensfläkt

För lättare tändning av braskaminen! Draftbooster är en elektrisk fläkt som på ett enkelt sätt installeras på skorstensöppningen. Problem med att tända elden? En Draftbooster- skorstensfläkt kan hjälpa till.


Pröva en rökgasfläkt, gratis, i dagar. Vi levererar rökgasfläktar för både privat bruk och industrier.

Osäker på vad en rökgasfläkt kan göra för dig? En skorstensfläkt med ejektorfunktion. Dimensionering och en liten filse e- butikens Startsida! När du behöver draghjälp uppifrån!


Undanröjer olägenheter med rök såväl inom- som utomhus. Få igång förbränningen och slut på inryckning i bostaden med INJEKT rökgasfläkt. Ingen propeller eller motor i rökgaser som kan skadas. Nu har jag installerat min lilla kamin med skorsten rakt ut genom väggen.


Funkar kanon, förutom att det blir bakdrag om man låter den svalna eller när man ska tända.

Volt, skorstensfläkt likström - DC, fläkt till skorsten, skorstensfläkt mysinge - K- nepruni - ekerum. Rökgasfläkt till lågt pris! Köp rökgasfläkt för ökat drag i rökkanal hos ventilation. Funderar på att installera en murspis eller kamin av något slag men där vi vill ha den placerad måste skorstenen dras horisontellt några meter för att inte plöja rakt upp i mitten av rummet ovanför (vi har ingen murstock). Har hört att då måste man ha extra sotluckor men att draget blir dåligt.


På den tiden riktade vi oss främst mot metallvarutillverkning, men även mot energiprodukter. Den bidrar till en bra och miljövänlig förbränning, att man kan fylla på kaminen med ved problemfritt, samt minskar oönskad rök i rummet. Avsedd att monteras på skorsten. Levereras med bottenplatta.


Kan även monteras direkt på ventilationsröret. Färg: Svart, tegelröd eller grå. Du kan förlänga garantin på takfläktens elektriska delar genom att registrera dig via installatörens Vilpe-app. Funderade på att skaffa en skorstensfläkt till mitt hus.


Den ska klara alla kanalerna och ska gärna starta om jag slå på köksfläkten men jag vill kunna köra den utan att ha på köksfläkten också. För den jämna, tåliga ytan, har högkvalitativ polyetylen använts i konstruktionen av fläktens huvudsektion. TU skorstensfläkt har utformats för att kunna motstå extremt klimat .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения