måndag 8 juni 2015

Spisfläkt electrolux silence tech

Söker du efter en snygg och effektiv köksfläkt ? Lagar du mat som osar mycket kan du starta intensivläget - ett extra kraftfullt läge - som ser till att ditt kök snabbt blir fräscht och friskt igen. Fläktens LED-belysning har både lång livslängd och ger ett bra ljus. Välkommen till PriceRunner!


Tack vare enkelheten i valet av inställning via elektroniska tryckknappar är denna köksfläkt mycket lätt att kontrollera. Med ett fettfilter i aluminium som är lätt att demontera och .

Du kan knappt höra Silence Tech fläkten och du kommer inte att hitta en tystare köksfläkt. Denna fläkt är enkel att hålla ren med ett fetta. Enkel tryckknappsinställning av fyra hastigheter. Intensivläge med 470m³ kapacitet och automatisk.


Produktbeskrivning Specifikationer . Observera att produkten är i ett externt lager. Beställ nu eller kontakta kundservice för hjälp och rådgivning. Alltid fri frakt i hela landet - tretti.

Sortera på: Popularitet A-Ö Ö-A Pris. En extremt tystgående utdragbar köksfläkt i vitt typ Silence Tech , endast dB(A) på högsta effekt. Om du söker en enkel, men ändå pålitlig köksfläkt - då har du hittat precis vad du söker. Tack vare den integrerade SilenceTech -teknologin är denna köksfläkt så tyst att du knappt märker att den arbetar.


Den lågmälda köksfläkten. Denna elegant utformade spisfläkt med energisnål motor monteras på väggen och eliminerar effektivt matos i köket samtidigt som den förhöjer atmosfären i köket. Vid nolläge så brummar motorn?


Vi bytte fläkt själva när vi flyttade in och nu funderar vi på om den gamla fläkten kan innehållit ett spjäll av något slag? Väldigt bra skick, lite använda då dem används bara i stugan. Ingår i Silence Tech -familjen och är mycket tyst.


Tvättbart fett- och kolfilter. Effektiv inbyggnadsfläkt som kan monteras i kåpa eller direkt i ett överskåp. Fläkten har Silence Tech systemet vilket betyder att den är extremt tystgående, endast 56dB (A) på högsta effekt.


De hastigheterna regleras enkelt med hjälp av vridströmbrytare. Fettfiltret av aluminium kan enkelt maskindiskas vid behov av. Monterat och klart – tid minuter! Electrolux Silence Tech , cm.

Där hittar du nyttan av att installera spjället och vad man bör tänka på vid en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения