tisdag 16 juni 2015

Pelletsbrännare gävle

Här kan Ni handla Våra produkter direkt i webshopen både som privatkund och återförsäljare. Vi utför allt inom vvs, värme och sanitet. Vi på Prosystem erbjuder pellets, pelletspannor och pelletsbrännare , samt erbjuder installation.


Du kommer snart märka alla de fördelar som kommer med pellets. Har du ytterligare frågor och funderingar kring hur pellets fungerar är du alltid välkommen att . Fastighetsservice i Gävle.

Men många år inom branschen har vi stor kunskap kring fastighetsskötsel och hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela Gävle med både mindre. Att elda pellets med en pelletsbrännare är inte bara miljövänligt, det kan också drastiskt sänka dina uppvärmningskostnader . Eurofire pelletsbrännare från Ekosystem i Gävle AB. Pelletsbrännare med eltändning, olika storlekar med effekt mellan 20kW och 300kW. Fungerade när den monterades bort.


Kan tas med till Hudiksvall. Vi på Sölvesborgs Pellets Teknik är utbildade och auktoriserade av BAXI att installera och agera återförsäljare för bla denna pelletsbrännare och vi utför och installerar även Tigex . Brännaren är enkel att ansluta till de flesta pellets-, ved- och oljepannor och har ett termostyrt system med unik eltändning av pellets.

Har du en fungerande panna idag, men funderar på att byta ut den mot en modernare för att sänka dina höga värmekostnader? Kan vara ett tändelement som kortslutit när det gått sönder och tagit med sig säkringen i brännaren och i pannan också. Kommer det spänning fram till brännaren? Om inte undersök i pannan. Finns det resistans i tändelementen . Hej, Jag har precis köpt hus och behöver göra något åt uppvärmningen så fort som möjligt.


Tillträde är först på måndag men jag har rekat så. Annars är det inget problem att ansluta en brännare till en Viadrus panna. Kan du bara få upp ett fyrkantigt hål i pannluckan eller sätta en plåt i stället för luckan är du snart igång. Ge oss feedback på produktbilder.


Reservdelar pelletsbrännare Viking Bio, Värmebaronen. Vill ni ha bild eller veta mer ring, SMS eller maila. Fabrikat: Pellx Lite använd pga vedeldning. Ta bort, förändra eller förnya annons .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения