torsdag 4 juni 2015

Janfire pelletsbrännare felsökning

Bakbrandsskyddet utgörs av ett fallschakt. Termokontakt: Termokontakten bryter strömmen till brännaren vid en temperatur på 140ºC i fallschaktet. Vattensäkring : Vattensäkringen löser ut vid en omgivningstemperatur på 100ºC. Jag har ett stort problem med att den matar och matar och matar, till sist är det fullt ända upp till doseringsskruven och allt blir packat till en stor klump och till sist går kedjan sönder. Pelletsbrännaren dö Hjälp med.


Har googlat på problemet o det lilla ja har.

Janfire NH Askskrapning problem IGEN! Nog om det, ny databox eller vidare felsökning ? Det vanligaste är att tändspiralen ger upp på janfire brännarna. Om det är den så brukar säkringen som . Brännaren är utrustad med säkerhetsbrytare för att omöjliggöra drift av brännaren utanför pannan. Avkännare på förbränningsfläkten som stoppar brännaren om fläkten ej fungerar. Vi satte in pelletsbrännare i befintlig panna för lite mer än ett år sedan.


Den värmer bra och så - men vi måste.

Kontrollera att det inte blivit beläggning på rostret (skrapan). Guide - Lödning av Deans T-kontakter - Duration: 8:38. Tjenare har en janfire nere i källaren som har gått hur bra som helst ända till de vart kallt för 1-2månader sen och sen har de fortsatt att gå dåligt efter de fast jag vet ju inte om de är brännaren som det är fel på. Din leverantör av marknadens bästa pelletsbrännare från Skånes bästa återförsäljare.


Minska oljeberoendet och konvertera nu! Vad sjutton kan det vara för fel på min pelletsbrännare ? När man så slår av och på stömmen igen, går den antingen igång som vanligt eller så blir det en jäkla rökpuff (en smärre explosion!) när den går igång så hela pannrummet blir rökigt. Blev ordentligt skrämd första gången det hände. Då är det dags att felsöka.


Fläkten snurrar, men inte med rätt varvtal, snurrar med typ gissningsvis fast varvtal någonstans mellan och 2RPM (långsamt) och den har ett burrande lju går enkelt att stoppa med handen utan . Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Vi lagerför samtliga delar till Ecotec brännarna.


Kan leverera kompletta system. Erbjuder serviceavtal och förlängd garanti. Eftertryck och annan publicering och återgivning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения