tisdag 23 juni 2015

Rais kaminer

RAIS braskaminer och insatser bygger på skandinavisk kvalitet. Vi producerar till Västeuropa och USA. Produktionen kommer att vara baserad i Frederikshavn. Självklart är det inte bara utsidan som räknas hos Rais braskaminer, de har en förbränning av hög kvalité och stor användarvänlighet.


Flera av deras kaminer kan till exempel fås med automatspjäll där braskaminen själv reglerar tillfödet av luft till elden, allt för att få ut bästa möjliga resultat av förbrännigen av din ved. Nyskapande design och konstruktion med fokus på estetik, funktion och miljö är kännetecken för kaminer från Rais.

Utan att kompromissa med hållbarhet och effektiv uppvärmning har märket skapat riktiga pärlor. En Rais Q-passar i varje hem. Designen är stram men värmen från dess inre får Qatt . Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Scandinavisk spismiljö kaminer är för dig med höga ekologiska krav.


En kamin har utvecklats enormt sedan mitten på 70–talet. Mariebergs har ett brett sortiment av kaminer från branschens ledande aktörer. Vi kan brasvärme och kaminer.

Denna kamin har en supertrendig, kubistisk stil och en fantastisk lucka som gör elden till en fenomenal upplevelse i rummet. Man kan dessutom vrida den övre delen på kaminen så att lågorna kan riktas enligt önskemål. En markant och levande skulptur i bostaden som ger ett elegant uttryck även . Några kaminmontage vi nyligen gjort.


Kaminer från Rais , Termatech, Morsö, Contura samt Keddy. Image may contain: indoor. Genom att välja Dovre får du alltid en eldstad som motsvarar dina krav på effektiv , miljöriktig brasvärme. Dovre tillverkar insats kassetter, braskaminer och klassiska kaminer i gjutjärn. Det senaste från Dovre är en vintage serie med retro stylade braskaminer.


Prislista Dovre, Rais och Attityd (pdf). Bland de kvalitetsmärken av kaminer som vi saluför är Jøtul, Scan,Dovre, Rais mfl. För att bli mera energisnål kan vi även rekommendera att köpa insatskamin. Den håller värmen längre och minskar uppvärmningskostnaderna.


Vi har traditionella kaminer med nostalgisk design och även nutidsmässiga kaminer som har . Kolla in vårt sortiment redan idag! Vi levererar och monterar kaminer i bl. Täby, Sollentuna, Vallentuna, Järfälla, Stockholm, Uppsala, Norrtälje, Vaxholm, Upplands Väsby samt Huddinge. Viva L1Classic från Rais – visar mycket av elden.


Elegant, ny kamin som passar i de flesta hem.

Stor glasruta och brännkammare, och kaminen har ett behändigt handtag som är lätt att använda. Finns i olika färger och utseenden. Kaminen i Hamburgsund säljer spisar, kaminer och tillbehör.


Vi utför också montage, installation, skorstensrenovering och renovering av fastigheter. Lämpar sig extra bra för placering i ett hörn. Den stora välvda glasdörren låter elden komma till sin rätt så att den kan ses från hela rummet.


Pilar en kamin med hög teknisk kvalitet med design i världsklass. Rena linjer, slät och enkel, cirkelrund .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения