fredag 26 juni 2015

Gnistskydd glas

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg tillverkar vi gnistskydd , eldstadsplan och golvskydd av härdat glas för öppna spisar, kakelugnar kaminer och eldstäder. Se till så inga gnistor kan hoppa ut ur din öppna spis! Vi har gnistskydd i många olika storlekar och utseenden. Modernt designat gnistskydd i glas och mässingsfötter.


Rakt eldfast glas 109x231x4mm EX-gl-109x231.

Priset är inklusive moms. Frakt tillkommer på samtliga ordrar. Och även detta supertrendiga gnistskydd i glas gör sig hur snyggt som helst mot den öppna betongbrasan och de stora glaspartierna i bakgrunden. Stormen och regnet har sakta börja ta sig hit mot Stockholm, har tänt brasan och kurar nu med man, barn och fyra katter. Golvskiva i glas Alla glasgolvskivor är tillverkade i härdat glas med polerad c- kant.


Måttet på golvskivan du behöver b. En kamin ska ha ett golvskydd för att skydda mot gnistor. Du kan välja på plåt eller glas.

Plåtskydden är mm tjocka och glasskydden är mm tjocka. Framför en eldstad måste det finnas ett eldstadsplan. Våra praktiska golvskydd finns i svart- eller grålackerad plåt och härdat glas. Finns i olika utföranden. Kamintillbehör typ golvskydd(härdat glas och plåt),vedkorg,vedstaplare, eldställ och skorstensrör diameter,skorstensrör med sotlucka.


Golvplåt svart lack B100xD1cm. I bakkant på de pulverlackerade plåtarna finns det st 6mm hål för att möjliggöra lackeringen. Vi har ett gnistskydd (för golvet) i glas till vår nya Contura 556. Det ligger direkt på laminatgolvet och så fort barnen är i närheten råkar det. Går det att skära i glasskiva under kamin?


Plåt eller glas under braskamin? I bostadsrum kan mm stålplåt, klinker, tegel, betong, glas eller liknande användas. Gnistskyddet fungerar även som avskärmare.


För en öppen eldstad gäller att eldstadsplanet ska sträcka sig minst en meter ut från eldhärdens centrum. Zack design, modell Scinta. Från välkända varumärket Zack.

Varje skydd är 50x15x30cm. Toppskick, knappt använda. Gör ett kvalitetsfynd idag! Några fler sätt man kan använda inredningsglas på är köksglas som stänkskydd ovanför spisen eller diskbänken, bastuväggar, glasmontrar, whiteboard eller gnistskydd i härdat glas för kamin eller öppen spis.


Glasgolv är en annan typ av inredningsglas som skapar väldigt exklusiva och underhållsfria miljöer som på . This Pin was discovered by jeanette Glad. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения