tisdag 9 juni 2015

Ebeco värmegolv

Modern golvvärme för alla rum och golv. Vi kan det mesta om energieffektiv elektrisk golvvärme. Varmt välkommen till oss!


Vår golvvärmesystem sprider värme i hundratusentals hem och fastigheter. Foil Kit är den perfekta lösningen för golvvärme under trä - och laminatgolv.

Smidig förläggning och minimal bygghöjd! Avsedd för klinker och naturstensgolv. Energismart elektrisk golvvärme. Hos oss kan du köpa olika paket och tillbehör för golvvärme. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Blev uppringd idag av Ebeco.

Vanligaste felet är koppling mellan kall- och varmkabel. Blev rekommenderad en elfirma, vilka sa att problemen oftast inte låg i skarven mellan varm- och kallkabel. Golvvärme i hög kvalitet för klinker, trägolv, våtrum. Får då hade inte jordfelsbrytaren löst ut.


Märkligt och motsägelsefullt . Barfota mot ett varmt golv. Var passar det med värmegolv ? I bad- och duschrum, men också i hallar där man slaskar ner med blöta skor, hundar eller droppande paraplyer och kläder är utmärkta ställen för golvvärme. Du får snabb upptorkning så vätan . Oavsett om du vill värma upp en hel villa, en källare eller ett . Kabeln är smidig och lätt att böja vilket förenklar installationen avsevärt. Sätt fast kabeln i golvet med tejp eller limstavar, i paketet ingår både fixeringstejp och limstavar s. Fryser man om fötterna är det lätt att man fryser om hela kroppen. Men med en skön värmeslinga i golvet känner du dig genast uppvärmd och det blir lite lätt.


Elektrisk golvvärme är den vanligaste typen av värmegolv. Den är enkel att installera och finns i flera storlekar och till alla typer av golv BAUHAUS har.

EBECO Värmegolv Cable Kit 3Extra bra val för dig som är medveten om din energiförbrukning! Cable Kit 3är golvvärme med många möjligheter till individuell anpassning av det mesta, från fixeringsmetod till utseende på. Det kan verka blygsamt jämfört med de gamla romarna, som var först med att njuta av varma golv. Men när det gäller moderna och energieffektiva golvvärmesystem så kan vi det mesta.


Och vi vill gärna dela med oss av vår kunskap. Därför har vi tagit fram den här .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения