onsdag 17 juni 2015

Pelletsbrännare iwabo

En vidareutveckling av den välkända Villa-S1. EKONOMISK: Sänker värmekostnaderna avsevärt jämfört med olja, el eller värmepump. FLEXIBEL : Kan med förlängt lock även installeras på pannor vid trånga eldutrymmen.


LÄTTSKÖTT : Byggd helt utan rörliga delar i specialstål. Fläkt Iwabo Villa S och Villa S1. Hårdplastratt till Iwabo.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt reservdel. Iwabo -ivabo villa-S reservdelar och tillbehör för kaminer pannor och mera. Flexibel Tre effektlägen respektive fyra eldningsmöjligheter för optimal driftsekonomi året om. Lättskött Microprocessorstyrd med alla värden i klartext.


Enkelt demonterbar vid uraskning. Marknadens effektivaste eltändning. Säker Fyra separata säkerhetsfunktioner: . Iwabo skruvmotor stryggt och enkelt med snabb leverans.

Iwabo , Villa-S Matarskruv, L=5m tryggt och enkelt med snabb leverans. IWABO FLÄKT TORIN (S, S1). Dessutom är bioenergi smart att använda ur miljöperspektiv.


Vi säljer och installerar pelletsbrännare i din befintliga panna. Vi utför även service och underhåll på din pelletsbrännare. X Effecta iwabo Logo 1a . Frågan är dock om det ens finns något värde i en gammal pelletsbrännare. Jag vet inte mycket om den annat än att det står Iwabo Villa på tanken och att den har varit ansluten till en gammal oljepanna. När det gäller pelletsbrännare är det extra viktigt att använda originalreservdelar, i synnerhet roster och tändelement är reservdelar . Metro Therms Iwabo pelletsbrännare ? Har fungerat problemfritt.


Pris: 400kr eller bud st cirkulationspumpar av märket WILO. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Service av pelletsbrännare , pelletskaminer m. På hösten samma år installerades en pelletsbrännare av fabrikat och modell Iwabo Villa-S1.


W) på den befintliga oljepannan ( toppansluten villapanna för olja och el av fabrikat NIBE CITY VX). Den totala kostnaden för brännare och ett mindre pelletsförråd (ca 3liter), inklusive instal-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения