onsdag 17 juni 2015

Kassett i öppen spis

Att sätta in en spiskassett i din öppna spis är en fantastisk investering. Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad. Kassett i öppen spis blir.


Umeå och Västerbotten,rh:varmehjalpen. Contura kassetter utgör en.

Hemmaprojekt - Installation av Insatskamin, Gör det själv, Kamin. Här på Kaminbutiken hittar du spiskassett som du enkelt kan anpassa till din öppna spis. Att installera en spiskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats.


Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis. Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis . Samtidigt ges en effektiv . Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss!

Spiskassetter monteras i en öppen spis i anslutning till en skorsten med rör. Storleken på kassetten avgör vilken effekt på uppvärmningen du får. Den största fördelen med att uppgradera din öppna spis med en spiskassett är att du höjer verkningsgraden från 5- till cirka. Med andra ord stannar värmen kvar i ditt . För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern , effektiv insats som Sverigekassetten. Med sin rymliga eldstad och stora vinklade glasytor ger Sverigekassetten samma känsla och upplevelse som en öppen spis.


Skillnaden är bara den att du får mångdubbelt bättre värmeekonomi. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Planerar att sätta in en hörnkassett i en öppen spis i vårt fritidshus. Det här är modellen jag funderar på.


Vilken kassett i öppen spis ? Vad ska jag titta på för. Här finns inga andra begränsningar än fantasin. En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs.

En snygg skapelse med putsad yta, några fack för vedförvaring och snygga spotlights tar eldningen till en helt ny nivå. Varför inte ta en hel vägg i anspråk . Hur mycket effekt den ger är däremot väldigt olika precis som det är olika på kaminer. En öppen spis (utan kassett ) ger ju ingen värme alls utan tar med sig värme ut.


Om du har en kasett nogorlunda utvald efter . Vi har tänkt montera in en kassett i vår öppna spis i stugan. Första tänkte vi knacka ner hela skiten och sätta in en Tulikivi eller nått. En spiskassett är en mindre spisinsats som kan installeras i en befintlig öppen spis eller kakelugn. I en öppen spis eldar man mest för kråkorna! En insatas eller kassett till din öppen spis höjer verkningsgraden från 2- till hela beroende på vilken spisinsats du väljer.


Söker du en spiskassett, kassett , insats öppen spis , insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. Från öppen spis till effektiv värmekälla.


Installation av spiskassett i en befintlig öppen spis. Jøtul C 4Harmony är en kassett som kan förvandla din öppna spis till en . Komplettera med spiskassett i öppen spis. Byggnadsnämnden får göra bedömningen att en anmälan inte krävs när. Uppvärmningen från en öppen spis kommer främst från eldens strålning och från den uppvärmda rökkanalen eller murstocken.


Installation av kassett är att betrakta som en väsentlig ändring av eldstad och bör därför anmälas till kommunens byggnadsnämnd. För dig som vill förvandla din existerande öppna spis till en effektiv värmekälla och samtidigt behålla känslan av öppen el har Jötul flera spiskassetter. Designade kassetter med luckor som kan öppnas och stängas för trivsel och värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения