måndag 22 juni 2015

Luftfuktare kontor

Dustin har bra priser och riktigt snabb leverans. Befuktning i kontorsmiljöer ger ett optimalt inomhusklimat, där problem som huvudvärk och spridning av luftburna virus undviks. En tystgående luftfuktare från Beurer med löstagbar vattentank som har en kapacitet på liter och är även justerbar. För att få ett bättre inomhusklimat är det därför bra att kompensera den torra luften med hjälp av en luftfuktare.


Här hittar du ett stort utbud av luftfuktare , både kall- och . Boneco luftfuktare och lufttvättare för hem och kontor.

Luftfuktning och luftfuktare sörjer för rätt luftfuktighet, och därmed hälsosam inomhusluft. Framförallt under vinterhalvåret behövs luftfuktare då torr luft uppstår i uppvärmda rum. Den torra luften orsakar torra slemhinnor med ökad förkylningsrisk, torr hu ostämda . Luftrenare och luftfuktare kan lindra besvären hos personer som lider av astma eller allergi. Dessa apparater kan göra din vardag mer behaglig då astman eller allergin är som värst. Var försiktig med luftfuktaren.


Varm luft upplevs oftast som sämre än den är, medan dålig luft oftast upplevs som torr. Klagomål på torr luft kan därför vara en varningsklocka.

Partiklar och emissioner i luften irriterar, vilket kan tolkas som torrhet. Men en luftfuktare kan orsaka fuktskador när den fuktiga luften . Hög kvalité till bra priser. Användningsområde: För att få behaglig inomhusluft, bör man använda en luftfuktare.


Följderna av för torr luft är torra slemhinnor med ökad förkylningsrisk, torr hu ostämda musikinstrument, sprickor i trämöbler och parkettgolv. Genom att använda en luftfuktare undviker du sådana besvär och kan på ett enkelt sätt skapa ett hälsosamt klimat i hemmet. Våra luftfuktare finns i små enkla modeller som är lämpliga för mindre utrymmen och där behoven inte är så stora. De mer avancerade modellerna har automatiserade funktioner som t. HACE PCMH-är en luftfuktare med otrolig kapacitet och som ändå har en tilltalande design vilket gör att den kan ställas in på kontor eller i butiker. Det finns även ultrasoniska modeller som använder vibrationer istället för vatten.


Modeller med inbyggd luftrenare tar bort småpartiklar som pollen. Luftfuktare motverkar torr luft i rummet med kall eller varm ånga. Inbyggt kalkfilter tar bort kalket i vattnet. Klarar rum på upp till m².


Mängden ånga som produceras kan justeras. På maxeffekt räcker tanken (l) i ca h. Före inköp av luftfuktare och luftrenare kan Företagshälsan kontaktas för en diskussion om behov och typ av .

Japanska ”no brand”-klassikern har en minimalistisk luftfuktare som skapar ånga via ultraljudsteknik, mixar in oljor som samtidigt sprider en rogivande doft, och dessutom sitter det en lampa i cylindern med reglerbar ljusstyrka. Skapar både mys och kreativitet på jobbet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения