tisdag 9 juni 2015

Oljeelement 400v

Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Lyx normaltempererat oljeelement med elektronisk termostat utrustad med temperatursänkningsautomatik.


Förberett för maxtemperaturbegränsning och fjärrstyrd extern temperaturreglering. Finns med både enkel och dubbel konvektor i två olika höjder.

Populära sökningar i Element. OLJERADIATOR GNOSJÖ 350W ELEKTRONISK 400V 600X660. Med enkla knapptryckningar kan du växla mellan en normalt inställd komforttemperatur och en. Oljeradiator gnosjö 400w. Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer.


Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör.

Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement, konvektorelement och många fler.


Med termostatstyrda element får du jämn och . Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör. Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö.


Elradiator är en modern produkt av hög kvalité. Den elektroniska termostaten garanterar exakt reglering (± 2°C). Termostatens röda lysdiod indikerar tydligt när radiatorn värmer. Temperatursänkning om 5°C kan aktiveras via styrledare från . Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare! Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer.


Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla . Vi har bestämt oss för att ha direktel på övervåningen på vårt älvsbyhus.

Nu undrar vi bara om det spelar någon roll om vi har 230v eller 400v. Finns det några regler för hur det är när man skall inreda vinden på ett nybyggt hus? Hur vet jag om jag skall välja 230V eller 400V på elradiatorer? Kontrollera vilken elementspänning dina gamla radiatorer har, 230V eller 400V. Uppvärmning med radiatorer, element med noggranna termostater sänker energikostnaden.


Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . V samt 400V radiatorn är förberedd för graders temperatursänkning via extra knapp. V levereras med väggfäste och anslutningsdosa, . Radiatorn är helt ljudlös och luktfri.


De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat. Väggfästen samt fötter medföljer. I 400V har vi en modell på 700W.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения