måndag 15 juni 2015

Värmeflyttare med termostat

Värmeflyttaren har låg ljudnivå, lång livslängd och är enkel att använda. Max lufttemperatur, °C. Ljudnivå 25db(A) vid m. Förpackningsmått, 1x 1x. Varvtalstyrd fläkt avsedd att transportera överskottsvärme från ett rum till ett annat.


Försedd med inbyggd kalibreringsbar elektronisk termostat.

Integrerad säkerhetsströmbrytare. Jul Det gäller fläkt, termostat och tyristor (den apparat du reglerar fläktens hastighet med). Det finns en hel uppsjö av fläktar att välja bland.


Du bör fråga en vvs-man om råd när det gäller fläkten eftersom denna skall anpassas efter vilken temperatur inluften har och hur många kubikmeter luft den skall flytta. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till. Värmeförflyttaren levereras med en termostat som går att reglera mellan och 30°C.


Konstruerad för driftstemperatur på högst °C. Extra galler medföljer för användning i tunnare . Välkommen till Jula och prisvärd renovering!

Speciellt lämplig för att flytta överskottsvärme från ett varmt rum till ett kallt. Installation av Flexit 100V sker vanligtvis nära en värmekälla för effektiv distribution av den varma luften till det kalla rummet. Väggenomföring min 65mm max: 1mm. Flyttar värme från ett rum till ett annat.


Sprid värmen i huset med vår värmeflyttare bestående av ett komplett paket. Inbyggd termostat och varvtalsreglering. Intellivent lösning att flytta värme. Utgångspunkten har varit att få fram en betydligt högre nivå på användarvänlighet, samtidigt som ny teknik introducerats.


Med en unik design, användarvänlighet, lång livsläng låg ljudnivå, rensbarhet, inbyggd termostat och låg energiförbrukning, sätter den en helt ny standard för denna typ av produkt. VÄRMEFLYTTARE FRÅNLUFTFLÄKT INTELLIVENT CELCIUS. Skulle den kunna fungera som värmeflyttare ? Och jag skulle fortfarande gärna vilja veta hur . Nån som känner till en sådan lösning? Jag vill alltså slippa en surrande fläkt i vardagsrummet men samtidigt suga ut den varma luften ovan murspisen till den angränsande hallen som alltid känns lite för sval.


Viktiga synpunkter att ta hänsyn till för kunder har bl. Design, användarvänlighet, livsläng ljudnivå, rensbarhet, inbyggd termostat och låg energiförbrukning. Tillverkad i ABS plast, IP44.


Vänligen Logga in för att se tillgänglig lagerinformation. Denna artikel har utgått och är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения