tisdag 16 juni 2015

Vägghängd braskamin

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Besök vår webbplats för mer information om fördelarna med en väggkamin. Vägghängd braskamin Contura 850W.


Kaminen är inspirerad av den berömda superellipsen. Dimension: H 7B 4D 440.

Avstånd till brännbart material mm. Bakåt: Icke brännbar vägg. Vårt sortiment av brasvärme kommer från danska kamintillverkaren Heta och alla modellerna tillverkas vid deras . Detta är en liten vedkamin med ett nytt och unikt uttryck designad av Hareide Designmill. Storleken och formen gör att den passar både i hörn och på rak vägg.


Jötul F 1är en rentbrännande gjutjärnskamin med har sidoglas. Sidoglasen ger extra mycket insyn till elden, med coating som förhindrar sotning på glaset. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Radius Design Floor Flame Ethanol Fireplace black frame, black stainless steel plate -.

Upphängningen lyfter upp braskaminen dit du vill och sätter flammorna i centrum. De två sidoglasen ger en extra elegant inblick till elden, samtidigt som den ger kaminen ett lätt och elegant uttryck. RAIS sätter nya standarder för hur du kan värma upp din bostad.


Tack vare den unika Aduro-tronic automatiken är ugnen lätt att . Vi erbjuder ett brett urval av unika lösningar som ritats och skapats i enlighet. Här är RAIS nya funktionella och enkla kamin med kubistiskt utseende. Lotus Liva-serien erbjuder otaliga möjligheter – det är bara fantasin som sätter gränser.


Du kan välja mellan en hög, medelhög eller låg variant av kaminen, eller en väggmonterad version. Sidobeklädnaden finns som glaspaneler, stål eller täljsten som alla uppfyller olika behov med sin utmärkta kvalitet. En kamin för varje rum i olika färger Brun, Vit, rostfrittstål, grå el svart.


Med en inbyggd kamin blir skorstenen dold och bara den vackra eldstaden syns. Braskamin , kökspis, utekamin, Vedelda Gjutjärnskamin. Det går att bygga in kaminer i inner- såväl som ytterväggar. Kaminer är lätta och kan med rätt infästning till och med hängas på väggen – i alla fall vissa modeller. Det ger ett luftigt och vackert intryck.


Det finns också möjlighet att välja vägghängd alternativ eller fotmodell. Denna kamin har blivit en elegant, svävande möbel som framhäver elden på vackraste sätt. Aduro- serien, och tack vare den unika Aduro- tronic automatiken är ugnen lätt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения