torsdag 11 juni 2015

Dieselvärmare inomhus

Airrex AH-300-infrarödvärmaren behöver ingen separat avgasrör som leds ut när apparaten används inomhus såsom i hallar, garage, tält med mera. Den här värmaren släpper ut varken kvalm eller synlig rök. AH-300-värmaren drivs med bland annat Neste Gree.


Det här är så farligt, säger Erik Lindeman, läkare på Giftinformationscentralen. Alla som använder en sån här gasol- eller dieseldriven värmekälla inomhus bör ha kolmonoxidvarnare, det är ett absolut måste. En liknande incident inträffade förra året, då studenter vid Umeå Universitet blev dieselförgiftade .

Det är ju ingen skorsten på. Styra dieselvärmare Beiträge 11. Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat, bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och flamskydd.


Stor värmefläkt för stora behov! Med sin mobila utformning och värmeeffekt på hela kW är denna fläkt given i kalla garage och på kyliga husbyggen. Tysta diesel- och lysfotogenvärmare för båtar. Produkterna är specifikt utformade för användning på båtar.


Värme direkt En mycket effektiv byggfläkt som drivs på diesel och är utrustad med en överhättningstermostat upp till 90°C.

Passar utmärkt när du behöver e. Inomhus i oventilerade utrymmen. Avgaser avges om värmaren startar. På platser med brännbart eller lättantändligt material i närheten. Bränsle, gaser, högt gräs, trämjöl o. När det finns risk för att värmarens avgasrör är blockerat. Använd aldrig bensin eller andra flyktiga bränslen i värmaren – risk för explosion och okontrollerad låga.


Dieselvärmaren får endast användas inomhus enligt. Fotogenen kostar ca 30kr litern och funderade därför på att köpa en diesel kamin istället, min kamin kan köras i ca 8timmar innan tanken är tom, höll därför på att ramla av stolen när jag såg att clas ohlsons dieselvärmare kan köras i timmar i sträck :) Ska köpa denna, om det inte finns något ännu bättre. Effekten på bränslevärmaren är närmre 10ggr den elektriska, ca 5kW, tio min gångtid gör mer värme än två tim med den elektriska, så den tycker jag du ska hoppa över om du inte måste använda den när bilen parkeras i kallgaraget - inomhus vill man inte köra med bränslevärmaren. Har du funderat på VOC med fjärrstart . Köpte en 30kvm dieselvärmare från verktygsboden till mitt 110kvm garage.


Dock värdelöst isolerade fönster(1-glas) Ca 2. På vardagar svarar Vi Bilägare på läsarfrågor om bilar och trafik. Vill du att vi ska svara på din fråga? Fråga: På min Volvo XCfinns dieselvärmare men inte elektrisk värmare.


Denna kraftfulla dieselvärmare är avsedd för inomhusbruk. Dess motor har värme skydd för att förhindra överhettning.

Den har även två filter för att minska utsläppen. Denna dieselvärmare är flytta, tack vare det bekväma handtaget. Till exempel, om det finns en tillverkningsenhet eller verktyg som kommer att skadas om det blir för kallt, en dieselvärmare kan riktas mot den för att hålla den varm.


Konstantfarthållare, Färddator, Halvskinn, Airbag m. På Bilpunkten är alla bilar nytvättade och inomhus. Sådana är t ex tänkta att ha som nödvärme inomhus och då .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения