fredag 19 juni 2015

Massagedyna med värme

Jämför priser och läs recensioner på Välbefinnande. Välkommen till PriceRunner! Beurer fotspa lindrar stress och trötta fötter. Funktionen styrs enkelt via handkontroll.


En praktisk och ändamålsenlig massagedyna med värmefunktion som kan användas t. Den nya helkroppsmassagedyna vet vad du behöver!

Handla enkelt online hos ellos. Shiatsu- massagedyna med vibration och värme. Vibrationssäte för lårmassage samt värme. Namn, Pris stigande, Pris fallande.


Med roterande massagehuvuden för djupverkande och välgörande massage samt värme för lugnande effekt. Inuti dynan finns shiatsu-huvuden som knådar och masserar dina trötta och stela muskler. Utmärkt att använda samtidigt som du jobbar! Mått (ryggdynan) 45x60xcm.


Massagekudde 36x36x1cm.

Kan anslutas både till bil (V) och i hemmet (2V). Här får du tips på tre bra massagedynor i olika prisklasser som passar dom flesta massage behov. Dessa är inte dom billigaste ,men vi har tagit med modeller med god kvalité och vettiga funktioner.


Med en massagedyna hemma kan du unna dig skön massage när du så önskar. Investera i en bra massagedyna. Originalkartong finns kvar.


Knappt använd och nu har vi inte plats till den längre. Ecomed MC-85E är en härlig massagedyna för trötta och spända muskler. Med tre massagezoner, två intensiteter och värmefunktion får du snabbt en avkopplande känsla under massagen. Mjukgörande och avslappnande massagedyna med värme.


Kartongen finns kvar Pris 5kr. Rogivande shiatsu-massage i ryggen. Dena massagedyna har 3D funktion – vibration tillsammans med massage och värme ger en extra djupgående massageupplevelse för rygg och . Gör om favoritfåtöljen till en massagestol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения