torsdag 11 juni 2015

Heatcom golvvärme

HeatCom har över års samlad erfarenhet när det gäller design, produktion och marknadsföring av elektrisk golvvärme med termostater och tillbehör. Heatcom golvvärme är ett unikt, skandinaviskt golvvärmesystem till hela bostaden. Du kan få en skräddarsydd lösning till varje enskilt rum. Flexibel golvvärme med mm värmekabel.


Komplett kit , inkluderar termostat, fixeringstejp mm.

Digital termostat med vecko program! Heatcom Cable kit är ett av marknadens mest flexibla värmesystem. Fullskärm är ett krav i våtrum enligt dagens normer.


Golvvärmekabeln är mycket följsam och lätt att lägga. Du kan välja en skräddarsydd lösning till varje rum. Från den minsta gästtoalett till ett helt kontorslandskap.


Systemen består av Cable Kit (ett komplett värmegolv med kabel, flexrör, monteringstejp och termo- stat).

Cable Mat (värmekabel färdigmonterad på nät) . Jag har svårt att bestämma om jag ska sätta in golvvärme i köket som jag håller på att göra om. Det skulle vara bra då det blir lite golvkallt på vintrarna. Jag har elburen värme i huset så all slags vattenburen golvvärme sovras därmed bort. Råkade snubbla på Alumat från Heatcom som jag även frågat om i . Garantidekal (fylls i av installatör).


Logga in för att se dina priser och beställa. Klicka här för att registrera dig. Produktbeskrivning kommer . GOLVVÄRME FÖR LAMINAT OCH PARKETT.


Heatcom Alumat, glasfiberarmerad aluminiumfolie med en jordskärmad värmekabel Godkänd av Semko. AluMat bygger endast 2-mm och kan läggas direkt under laminat eller parkett. Vi rekommenderar att AluMat läggs på en mm Heatcom reflektorskiva.


Här går vi igenom badrummets golv och golvvärme. Checklista för Bärlager, Spånskiva, Primer.

Det är dessutom Sveriges tunnaste värmekabel med fullskärm. Den sticker inte upp så att den . De har golvvärmelösningar för hela huset. Vi säljer elburen golvvärme från Heatcom. Pris för slingan är 7kronor per kvm.


Har du frågor om golvvärme så hjälper vi dig gärna, kom in till vår butik. Håller på att renovera en gästtoalett på våran övervåning och är nu i stadiet att välja vilken golvvärme jag ska ha. Rummet i fråga är på kvm och golvet är skruvlimmat 22mm golvspån på gamla stabila ekbalkar (600cc) , och tanken är att det ska ligga armeringsnät och 15mm . Står det något namn på termostaten?


Det står heatcom på grejen och så är det lite knappar och en display i mitten. Resten av huset värms med direktvekande el . Elektrisk golvvärme Golvyta - m². Termostat Manuell termostat, HH 812-F.


Snabbtorkande för att det var rekommendationen från golvsäljaren och Combimix för att de ändå får räknas som närproducerat ( Bålsta) och vi har använt deras produkter tidigare och inte haft någon anledning att vara missnöjda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения