tisdag 23 juni 2015

Vedeldad kamin

Braskaminer är inte bara för dem med gott om utrymme. På Contura tycker vi att alla ska ha möjlighet att njuta av en riktig vedeldad kamin , oavsett hur mycket utrymme de har. Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin, insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin. Boka hembesök, handla eller fråga oss.


Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning.

Den som har tillgång till egen ved får inte något bättre alternativ än en vedeldad spis. Billigare än så kan det knappast bli. Pellets är ett klart dyrare alternativ. Det gäller även kaminerna. Effektiv kamin till din badtunna - Kanske du är på gång att byta ut din trötta kamin i badtunnan eller bara investera i något nytt, oavsett vad så har vi något som passat just dig.


Att vattnet är iskallt och att barnen vägrar bada är inget man räknat med vid inköpet av poolen, det såg ju så mysigt ut på reklamen. Vedeldad poolvärmare är det snabbaste sättet att värma din pool. Luften hemma hos den som eldar med ved kan vara som en trafikerad storstadsgata, visar en doktorsavhandling i Göteborg.

En vedeldad kamin kan vara mysig. Pernilla Gustafson, doktorand vid avdelningen för Arbets- och miljömedicin vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset har . Spara elkostnader med en bra kaminNär du har installerat din kamin så kommer du märka vilken otroligt stor skillnad det är på vedeldad värme och på elvärme. Dina elkostnader kommer att gå ner eftersom du hellre kommer att vilja elda i kaminen istället för att använda dina element. Detta är en anledning till att många. Reglerna för kaminer och pannor som eldas med pellets och ved ändras till sommaren.


Anledningen är att utsläppen av rökgaser från vedeldning ska minskas. Du som redan har till exempel en vedspis eller kamin i byggnaden berörs inte av ändringarna. Vad gäller när jag ska bygga nytt hus? En mycket prisvärd kamin anpassad för uppvärmning av små som stora badtunnor.


Värmer snabbt och effektivt din badtunna med låg vedåtgång. Volvo 2med vedeldad uppvärmning. Vi hjälper Dig med vedkaminer! Har du några funderingar kring vedeldad utrustning eller inte hittar det Du söker så ring oss gärna! Du som kund skall känna Dig trygg och nöjd med att handla av oss!


Vill Du beställa vedkamin, vattenmantlad kamin , öppen spis kassett eller inbyggnadskamin direkt eller få en offert skickad till . Oberoende jämförelse av extern och intern vedkamin till badtunna utfört av fysiker Lligo Matson.

Testet visar att Sotarns vedkamin är överlägets bäst! Vår senaste badtunna har extern kamin och m insats i HD-PE plast. Badtunnor i hög kvalitet framtagna för bästa komfort och upplevelse. Badtunnorna värms upp med vedeldad kamin och har en interiör i glasfiberarmerad plast. En kamin för varje rum i olika färger Brun, Vit, rostfrittstål, grå el svart.


I vår charmiga lantbutik hittar du allt från nytillverkade braskaminer till antika vedspisar i både modern och klassisk design. Se till att ge ditt hem en pålitlig värmekälla med hög mysfaktor! Ta en titt på vårt sortiment och välj din nya kamin ! Följ Sol og Strands lätta guide för att tända upp i en kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения