onsdag 24 juni 2015

Luftavfuktare woods ds15f

Webhallen Webhallen, i, Fraktfritt till butiker. Samma pris online som i butik. Här visas de senaste prisförändringarna som skett på produkten hos varje butik.


Om en butik säljer flera varianter av produkten visas den senaste prisändringen för varje variant. Butik, Datum, Prisändring, Pris, Produktbeskrivning.

Lokalyta: 100m², Driftstemperatur: - 35°C, Köldmedia: R134AFler egenskaper. Luftavfuktare Woods DS15F. Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är denna avfuktare optimal för en krypgrund. Därför är Woods DS15F ett bra val.


Med DS15F får du en effektiv och energisnål avfuktare , i förhållande till den mängd fukt den avlägsnar i timmen. Maskinens relativt låga kompressorkraft är också dess styrka, och den kan cirkulera luften även vid låga takhöjder, så som matkällare, och avfukta luften jämnt . Woods luftavfuktare DS15-F - Woods luftavfuktare DS15-F kommer med mekanisk kontroll och lämpar sig för källare där du vill skapa ett bättre klimat.

Tack vare hög luftgenomströmning, stor vattentank samt kapabel att torka upp fukt även när det är lågt i tak så är Woods DS15F en luftavfuktare som är optimal för krypgrunder. Avfuktare från Woods som utan svårigheter klarar av att cirkulera luften i utrymmen med låg takhöjd och därför är optimal för användning i krypgrunder, men som fungerar lika bra i till exempel mindre källare, tvättstugor och garage. Avfuktaren tar bort överflödig fukt och dålig lukt, den relativt låga kompressoreffekten gör att . Sveriges mest sålda krypgrundsavfuktare. Robust och pålitlig och mycket lätt att installera och använda. Mekanisk hygrostat, antimögelfilter, slanganslutning för direkt vattenavledning, automatisk avfrostning.


Tar bort överflödig fukt och dålig lukt och förebygger mögel- och fuktskador. Tack vare den starka fläkten klarar DS15F av att cirkulera luften, även i stora krypgrunder, och avfukta hela grunden för att förhindra att fukt och mögel får fäste. DS15F är en robust avfuktare som är särskilt utvecklad för krypgrunder. DS15F kommer bara att arbeta vid behov och startar och stannar automatiskt, beroende på . DS15F är mycket lätt att installera och använda och klarar av att cirkulera luften och torka ut hela krypgrunden, även där det är mycket lågt i tak. Var noga med att inte slänga några viktiga dokument som finns i lådan.


Om det redan sitter ett filter monterat på din avfuktare , ta bort det innan du installerar SMF -filtret. Dessutom finns möjlighet till 6-års totalgaranti via Woods utbytessystem av SMF-filter (anti-mögel). Optimal som krypgrundsavfuktare eftersom den har en mycket kraftfull fläkt som effektivt cirkulerar luften i hela krypgrunden och ger dig ett tryggt skydd mot fuktproblem.


Passar naturligtvis även i källare, garage, på vind el.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения