torsdag 11 juni 2015

Kokplatta 2000w

Gör en bra affär på Wilfa WCP➔ Lägst pris just nu 2kr bland st butiker. Kokplatta i snygg design med två plattor. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Wilfa Spishällar till orientmattor!


Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!

Perfekt för det lilla köket. Du justerar värmen steglöst till önskad temperatur. Kontrollampa och gummifötter. Mått (hxbxd): 5x26xcm.


Behöver jag koppla bort termostaten . NetonNet erbjuder både en och två kokplattor beroende på behov och utrymme. Alltid fri frakt och snabb leverans. Tack vare den simmade designen passar den utmärkt att ta med till stugan, fritidsboendet eller i husvagnen.

W 400V - EGO för en lång rad olika varumärken, däribland. Köp dina reservdelar online på Quickparts. W 230V - EGO, som passar till följande märken:. Original Electrolux reservdel. Lämplig kokplatta (Sida 1) — Utrustning.


Induktions kokplatta (Sida 1) — Utrustning. Få ordentligt kok i stor gryta? Biltema har såna för c:a spänn styck. Gör jag en egen platta blir det alltså direkt 12V. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.


Denna sida använder cookies. Tredjepartsleverantörer visar annonser på webbplatser. Passa på att fynda redan idag! Det står faktiskt så i katalogen 2el.


Steglös, steglöst vred gör det enkelt att just- era värmen till önskad temperatur. Du kanske också tycker om. Ibland behövs en extra kokplatta.

Här hittar du separata kokplattor ifall du saknar spis i sommarstugan, behöver en extra i köket eller vill ta med en på campingsemestern. En sån här kokplatta är mycket enkel att ta fram och använda , det är bara att plugga i kontakten i vägguttaget och köra igång med matlagningen. Värmeplattan har en diameter på 1mm.


Försedda med skruvplint för eller anslutningsledare. Med mm rostfri kromring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения