onsdag 24 juni 2015

Lk värmegolv

LK Systems är en av Nordens ledande VVS-leverantörer. Vi utvecklar egna system för vattenburen golvvärme , tappvatten och renovering. Under den tiden har de utvecklat och förfinat golvvärmen så att det har blivit både mer ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Dessutom är det lätt att installera. Vi kan få fram allt gällande LK:s sortiment vi har alltid lägtsa pris på LK!


LK golvvärme ventilställdon 230V SSY3till LK Shunt,används vid annan regle.

Golvvärme , upplev den komfort och trivsel som Golvvärme ger. Om värmen kommer från rätt håll - och det är nerifrån - fördelas den jämt och fyller hela rummet. Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att golvvärme ger dig möjlighet att sänka din energiförbrukning. Med värmegolv kan du faktiskt sänka . Vattenburen golvvärme för upp till m2.


För så kallad flytande förläggning. Paketet innehåller allt du behöver. Kopplas enkelt till befintligt radiatorsystem.

Inkluderar isolerade spårskivor i EPS material. Instruktionsvideo för installationer med LK EPS golvvärmesystem. Ett lågbyggande system idealiskt.


Elektronisk ljudlös rumstermostat med Triac-utgång och elektronisk återföring. För bästa energieffektivitet arbetar rumstermostaten med s. Självmoduleringsteknik anpassar avgiven golvvärmeeffekt i förhållande till . Material vattenburen golvvärme. Termostater LK ICS trådlös: st,.


Varma Golv är expert på alla typer av värmegolv och radiatorer. Inkoppling av tillop och retur i fördelaren samt provtryckning Inkoppling av slingor och proppa den 4:e i fördelaren samt provtryckning enl. Vi erbjuder komplett vägledning och allt som behövs genom varje steg från offert till installation av din golvvärme på nätet!


Max slinglängd = m (m² golvyta). Att investera i golvvärme är ett smart val på många sätt. Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker.


I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet samt för flödeskontroll i marina .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения