onsdag 3 juni 2015

Oljefyllda elradiator

Här finner du BAUHAUS sortiment av oljefyllda element. Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop. Elementen finns med elektroniska termostat. Valet av kvalitetsradiatorer har blivit enklare! Nu lanserar vi ett uppdaterat sortiment av energieffektiva Pax radiatorer.


Dessutom får det uppdaterade sortimentet behålla.

Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Kräver installation av behörig elinstallatör. Normaltempererat element med elektronisk termostat.


Väggkonsoler samt väggdosa för elanslutning ingår. Sköljtätt utförande, innebär att elementet även är godkänt för montage i våtutrymmen. En oljefylld elradiator är bra på grund av många olika saker.


Här är fördelar med oljefyllda elradiatorer att ta i beaktande. Yttemperaturen kan reduceras till eller grader, vilket är perfekt i förskolor eller badrum. Yali Comfort kan kopplas till en extern trådbunden.

Den oljefyllda panelen ger den vattenburna värmens fördelar rent miljömässigt, då inomhusklimatet anses bli bättre än med en konventionell elpanel. I allmänhet upplevs luften inte lika torr som med konvektorn. Om detta går dock åsikterna isär! Oljefyllda paneler har olja som cirkulerar i systemet, och i. Har du gamla elradiatorer kanske du känner igen problem som ojämn temperatur , knäppningar och heta ytor.


Det är ett tecken på att termostaterna inte fungerar som de ska. Nya radiatorer är tysta, sprider en jämn behaglig värme och blir inte för varma. Däremot är det en myt att oljefyllda radiatorer är.


LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer , element, handdukstorkar, dekorativa radiatorer. LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör.


Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element, sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat.


Radiatorerna är uppgraderade till IPsom betyder att de även kan användas i våtutrymmen.

Väggfästen samt fötter medföljer. I 400V har vi en modell på 700W. OLJEFYLLD ELRADIATOR MED ELEKTRONISK TERMOSTAT. Har en röd ljusdiod som indikerar när radiatorn arbetar.


Utrustad med överspänningsskydd. Termostathuset är monterat på radiatorns högra sida. Konventionell, oljefylld eller fläkt – det är frågan. Ett val man ställs inför är om man ska välja en konventionell elradiator , en oljefylld radiator eller en fläktkonvektor. Alla tre har både fördelar och nackdelar.


I jämförelsen nedan har vi jämfört standardvarianter av elradiatorer och oljefyllda radiatorer med Fricos fläktkonvektor . Ett oljefyllt element är något så enkelt som ett element som är fyllt med olja. Strålningsvärme är den typ av värme som människan uppskattar mest och kan liknas med värme från solstrålar eller kanske en . Tändpåsar Storpack 5St. Galgar St Svarta Velour.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения