måndag 29 juni 2015

Eldstad insats

Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn. Contura iär vår nya insats som passar perfekt för dig som har egna idéer och vill designa din egen eldstad. För oss är det självklart att du vet bäst hur du vill ha ditt hem.


Därför är vi inte bara noggranna med design och kvalitet, vi ser också till att bygga in valfrihet i våra eldstäder. Välj med hjärtat, för din nya eldstad ska .

Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Att installera en spiskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis.


Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis. Samtidigt får du en effektiv tilläggsuppvärmning i huset. En spiskassett har en låg.


För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern , effektiv insats som Sverigekassetten.

Med sin rymliga eldstad och stora vinklade glasytor ger Sverigekassetten samma känsla och upplevelse som en öppen spis. Skillnaden är bara den att du får mångdubbelt bättre värmeekonomi. Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Spisinsatserna är ofta gjorda för egen inbyggnad och du kan alltså mura in . En kamininsats till din eldstad förhöjer vardagen och ger ditt hem värme under längre tid.


Insatskaminer finns både i gjutjärnsutförande och i plåt – välkommen om du har frågor. Gjutjärnskaminer, Insatser, Kaminer, Kaminex. Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden. Kassetten eller insatsen har luckor som är stängda vid eldning och kassetten fungerar som en kamin som hettas upp och avger en hög värmeffekt till rummet, dels genom strålningsvärme och dels genom cirkulation av luft runt kassetten.


Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs. Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter.


Att mura upp en eldstad efter egna önskemål och göra sin egen nisch är något som många kunder drar nytta av. Man kan då lätt placera eldstaden i rummet efter där det passar och göra eldstaden till en del av rummet. Contura imed vinklad lucka och Lotus H5W Black Magic som bland annat är några . Insats i dubbellucka Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning.

Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt. Skapa din egen eldstad med en insats av högsta kvalitet och med ett riktigt generöst glas. Stort vinklat glas visar riktigt mycket av elden.


Vårt Clean Burning System i världsklass håller glasen rena och sotfria. Låt fantasin sätta gränserna för din eldstad och mura din egen omramning. Kamin - insats Contura iför egen inbyggnad. Vid installation eller ändring av en braskamin, även kallad eldstad och rökkanal krävs alltid en anmälan till kommunen.


Innan den får tas i bruk krävs även ett slutbesked från kommunen. Tänk på att det är viktigt att begränsa eldningen då det kan påverka din omgivning. Ebois insats U-form, svart etanolspis.


Vi säljer ut vårt eldade utställnings ex. Skorstens fri insats för inbyggna effekt 3kW. Utförsäljning av vårt eldade utställnings ex. Priset avser hämtpris i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения