måndag 8 juni 2015

Foundationborste bäst i test

Jag fick en fråga om jag kunde tipsa om en bra foundationborste. För sanningen är att det finns hur många som helst. Alla har sina fördelar och nackdelar. Tricket är att använda en tät foundationborste med många strån.


Och den här från Purobio är än så länge den bästa jag har testat. Den har platt borstkant och ser ut som en liten kabukiborste (hence the name.) purobio_flat_kabuki.

Flat Kabuki Brush heter den och är lagom . För att hjälpa dig har vi utsett bäst i test bland årets nykomlingar från märken som Bareminerals och Max factor – oavsett om du vill ha en täckande eller. Foundation 1: Fulländad favorit – vår vinnare och bäst i test. Vilken form på borsten är bäst ? Tänk på att fett löser fett, så har du en foundationborste kan du använda lite olivolja först för att lösa upp oljerester och sedan tvätta som vanligt. Guide till bäst foundationborste för dig. Det är inte lätt att veta vilken foundationborste som passar bäst för just det du vill åstakomma.


Fem borstar som ser helt olika ut kan ha ungefär samma beskrivning, ”medium till full täckning ” eller liknande. Så det är hög tid att göra en djupdykning bland borstarna.

Inlägget innehåller Annonslänkar. När jag sminkar privatpersoner får jag ofta frågan: Vilka är det främsta sminkborstarna som jag behöver? Behöver man verkligen en till varje område?


Det finns ett par ”basic-penslar” man borde ha i sitt startkit sen finns det såklart en hel . Det är en djungel när man letar efter makeupverktyg, det finns så många olika varianter och alla ska ha sina fördelar men jag själv har hittat min favorit när det kommer till foundationborste. Det är många som upplever att sin foundation blir randig på huden, den ligger mer som ett lock och smälter inte in . Vi har testat foundation. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten.


Produkterna har använts av både experter och vanliga personer. Hur är krämerna att använda, hur känns konsistensen och blir effekten som önskat? Se vilken foundation som blev Bäst i Test - Läs mer.


En viktig del för ett bra resultat är att använda sig av bra och rena borstar. På Skincity hittar du flera av marknadens bästa borstar. Se till att ha unika borstar, d. Det beror lite på vem du är och vilken effekt du vill uppnå.


Här kommer en jämförelse mellan olika sätt att applicera bas: Fingertopparrna är ju ohyggligt praktiskt, de finns ju så att säga alltd till hands. En snabb metod är det också, . Vare sig om du precis har börjat utforska smink eller om du är egenutnämnd expert så är makeupborstarna från Real Techniques perfekta för att få till rätt look. Vet du inte var du ska börja?

Och kostar bara 4:- Kitet finns på Foreverliving. Såg att jag missat att fota den snedställda brynborsten, hittade den på golvet, men den ingår i kitet också). Det bästa redskapet vi har är ju faktiskt våra händer!


Med ett par ordentligt rengjorda händer så fixar man enkelt en. A pair of clean hands and fingertips are the best tools we have! You can easily use your hands to do both . Används för att få bästa och jämnaste resultat vid applicering av din foundation.


Dessutom är det mer ekonomiskt med borste eftersom svampar. Vi listar vilka sminkborstar som är bäst till specifika områden – enligt proffsen. Gör vårt test och ta reda på vilken av vårens sminktrender som passar dig.


Expert Face Brush är en foundationborste med superlyxiga taklonborst och är idealisk för användning av krämig eller flytande foundation. Applicera ditt smink som proffsen med hjälp av ändamålsenliga borstar och sminktillbehör från eleven. Att få flawless hy behöver inte kosta skjortan. CHIC listar billiga foundations som är bäst i test. Sveriges bästa sminkblogg med fantastiska sminkningar, inspiration, tutorials, sminkvideoklipp, produkttester och allt om nyheterna på smink- och skönhetshimlen.


Det är den i särklass bästa foundationprodukten jag stött på. Jag applicerar den med borste i cirklar. Du är alltid så snyggt sminkad. Kul att vi använder samma foundation, den är verkligen bäst !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения