onsdag 10 juni 2015

Luftavfuktare torpargrund

Fuktproblem i krypgrund ? Här får du tips om avfuktare i krypgrunden samt fuktmätning och förslag på möjliga lösningar för fuktskador i en krypgrund. Avfuktare för krypgrunder. I krypgrunder är det viktigt med hög luftgenomströmning. Det finns olika sätt att avfukta en krypgrund.


Man kan ventilera ut fukten i kombination med uppvärmning.

Ett annat alternativ är att använda en adsorptionsavfuktare. Det tredje alternativet är att gjuta igen krypgrunden. När passar en avfuktare respektive ventilation och när ska du gjuta igen din krypgrund. Här radar vi upp tio olika kriterier som är viktiga vid köp av avfuktare för krypgrund.


Stoppa fukten i er grund risk för mögelskada- kolla er krypgrund. Då sorptionsavfuktaren klarar kalla utrymmen är den lämplig i de flesta utrymmen som behöver avfuktas. Krypgrund , torpargrund , källare, kalla lagerlokaler etc.


Energiförbrukningen på denna typ av avfuktare kan dock bli en överraskning.

Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner! Diagrammet visar vilken typ av avfuktare som fungerar bäst i olika klimat. Eftersom klimatet för en krypgrund ligger i det röda fältet under alla årstider är adsorptionsavfuktare den överlägsna tekniken för krypgrundsavfuktning.


Kylavfuktare är en överlägsen teknik vid varmare temperaturer men fungerar dåligt eller inte alls för . Denna nya versionen av Trygghetsvakt har en enkelledad . Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrund , torpargrund , källare, vin torkrum, garage mm. Munters avfuktare är gjorda i tåliga och rostfria lättviktsmaterial. De lämpar sig för såväl krypgrunder som kallvindar. Hög prestanda och energieffektiva.


Vår rekommendation är att alltid göra en krypgrundsbesiktning för att säkerställa att du vidtar rätt åtgärd för din krypgrund. I många fall är en krypgrundsavfuktare en bra lösning för att komma till rätta med fuktproblem i krypgrunden. Då varje krypgrund har olika förutsättningar är det viktigt att välja en avfuktare som passar. Som tidigare nämnt är jag ute efter hus.


Vi har varit och kollat på ett fint hus som fastighetsbyrån i sin beskrivning av huset skriver att det är en varmgrund. Sitter och läser igenom anticimex besiktningsprotokoll på huset och där skriver de att det är en krypgrund.

De har gett nedslag på fukt i grunden. Svensktillverkad adsorptionsavfuktare som avfuktar utrymmen på upp till 2m² med kapacitet på upp till. TVPX 150m² skyddar krypgrunden mot fukt, mögel, radon och dålig lukt. För krypgrund med synliga skador.


Exklusivt erbjudande för Villaägarnas medlemmar. För fritidshusägare är fukten problematisk när fritidshuset inte används. I ouppvärmda garage kan fukten orsaka rostskador på fordon och andra föremål som förvaras där.


Alla de här problemen går att lösa . Sommarkondens, vilket anses som den största fuktkällan vid en ventilerad krypgrund som inte är isolerad eller har en avfuktare installerad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения