fredag 5 juni 2015

Små vattenburna element

Här hittar du hela vårt sortiment av vattenburna radiatorer från högkvalitativa tillverkare som Lenhovda och Purmo. Välkommen till Rinkaby Rör! Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Tamari i vertikalt utförande är verkligen ett element som spar utrymme, endast 4mm bred.


Tamari V passar perfekt i badrum, kök och i hallen. Ett vattenelement bli heller aldrig lika varmt som ett el- element , därför utgör det heller ingen fara för barn och man kan hänga saker på tork över dem.

Oavsett vilket behövs element som är energieffektiva, det lönar sig i längden. Vattenburen värme eller direktverkande el? Och de får gärna vara snygga att se.


Våra vertikala designer element är speciellt anpassade för ditt hem. De ser lika bra ut i kök, sovrum, vardagsrum och övriga utrymmen. Vi erbjuder tre olika designer i vit, krom och svart.


Kopplingspunkterna är på vardera sida av det nedre vågräta röret och alla våra designer element är vattenburna. Alla våra radiatorer och .

Vi bor i ett land som kan vara kallt under en stor del av året. För att du ska kunna känna dig varm och trivas i din bostad även på vintern har vi effektiva och moderna element som värmer upp både dig och bostaden. Vi har även elradiatorer från Adax som du kan ansluta direkt till ett vägguttag. I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element.


Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement,. Beställ av oss och du kan få det installerat och klart!


Mycket tunna (cm) och eleganta element med front av härdat glas. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet. Borde jag har öppnat de två små ventiler som sitter uppe på motsatt håll i elementet (luftning)?


Vitlackerad vattenburen radiator till slutna lågtemperatursystem med cirkulation. Radiatorn ansluts via det inbyggda CC(EU standard) kopplet eller med. I denna kategori hittar du allt som finns när det gäller element , värmefläktar, terassvärmare och infravärmare på BAUHAUS.


Ett mindre element Mobil oljeradiator med steglös termostat och ett effektläge. Oftast avslöjar byggåret vilket system som.

Värmestrålningen från äldre element kan många uppfatta som obehaglig och just detta slipper man med oljefyllda element. PURMO Compact levereras med monterade sidoplåtar och toppgaller och har marknadens bredaste sortiment. Elementkonsol Till vattenburna radiatorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения