måndag 22 juni 2015

Ventilationsslang

På insidan av slangen fi. Används till 1mm dimension. PVC-slang som används för allmäna ventilationsanslutningar. Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring.


Köksfläktsslang är typgodkänd och tålig mot höga temperaturer. Den här slangen är dessutom enkelt att rengöra samt väldigt formstabil.

Vi erbjuder ventilationsslang för alla tillfällen. Aluminiumslang är en flexibel anslutning som går att använda i de flesta fall. Välkommen att hitta din slang. Fresh erbjuder flera typer av ventilationsslangar som tillgodoser de högsta kraven inom ventilation både för småhus och industrier. Flexibel slang som kan användas till mycket, t. PVC slang med slät insida och PVC spiral.


Mycket flexibel i låga temperaturer. Hög nötningsbeständighet. Artikel 190-6XX har antistat wire.

Utsugning av ångor och gaser. Köp ventilationsslang från kronor hos Soliduct. Besök en utav våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris. Konstruktion: Vacuflex är av svart PVC och byggd på en stomme av spiraliseradplastöverdragen ståltråd som skydd mot korrudering. Ståltråden kananvändas för avledning av statisk elektrisitet.


Konstruktion och egenskaper Slang av PVC, med invändig PVC-belagd fjäderstålspiral. Goda mekaniska egenskaper. PVC- belagd glasfiberväv, med invändig plastbelagd . Lätt och smidig slang för luft, rök (också frätande), gaser, damm och lättare partiklar i t. Metallslang, Polylock, flexibel, SYProdukter.


Ventilation, avtappning, skyd EFZProdukter. VENTILSLANG POLYFLEX GRÅ 5M Ø150. Svårantändlig och självslocknande. Material, vägg: PVC-film (µm). Kan fästas med Slangklämma.


Vi lagerför slangar i allt från PVC till rostfritt stål. Genom samarbete med våra kunder tar vi också fram specialanpassade slangar som i sin tur används i över hela världen. Flertalet av slangarna kan levereras i självslocknande . BMC - LUCAS Reservdelar oidentifierade.

Veterandelar AUTOBIANCHI. RAKENNE: Sisäkumi: musta SBR, kulutusta kestävä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения