torsdag 18 juni 2015

Effecta pelletsbrännare

PELLETSBRÄNNARE MED AUTOMATSOTNING. Rörbrännare har funnits som produkt sedan början av 90-talet och är den överlägset mest beprövade tekniken på marknaden. Den är enkel och driftsäker.


Nackdelen har varit att rengöring . Vi har reservdelar till alla våra pelletsprodukter.

Använd filtret för att välja just din modell och årsmodell för att visa aktuella reservdelar till produkten. PBS PelletsBrännar Service. Webshopen har öppet dygnet runt.


Vi är i startgroparna för att köpa ny panna, men kan inte riktigt bestämma oss. Pan- nan är en nykonstruktion. Det finns många fina tekniska lösningar som gör Woody till en driftsäker panna som är enkel att sköta och elda.


Effecta Supra är en självrengörande pelletsbrännare. Eldstaden är bre- dare mot den keramiska .

Pellets var på den tiden ett närmast okänt begrepp. Under de senaste åren har kännedomen om och användandet av pellets ökat markant. Tillgången på pellets för villaägaren är idag väl tillgodosedd. Brännaren är utvecklad och tillverkad i Sverige.


Supra är trots automatisk rengöring byggd med få rörliga delar. Det värmebeständiga rostfria materialet ger lång livslängd och minimalt underhåll. Förbränningen är miljövänlig . Green Energy värnar om miljön och genom att köpa en produkt från oss sparar du inte bara pengar utan bidrar också till ett bättre klimat. Din brännare som du just har köpt är speciellt tillverkad för att spara in på världens oersättliga olja och är därför konstruerad så att den ersätter oljebrännare i befintliga oljepannor. Vårt senaste tillskott i sortimentet är Supra pelletsbrännare.


Ekonomiskt är pellets billigare än olja och el och i många fall billigare än bergvärme om man räknar till . Mullvaden ger dig helt nya möjligheter vid eldning av bulkpellets , konstruktionen är lika enkel som den är genial. Du kan själv enkelt bygga förrådet, eller köpa ett av våra färdiga modulförråd. Mullvaden placeras ovanpå pelletsen efter påfyllning där den gräver sig ner till botten av förrådet för att sedan. Dessutom är bioenergi smart att använda ur miljöperspektiv.


Vi säljer och installerar pelletsbrännare i din befintliga panna.

Vi utför även service och underhåll på din pelletsbrännare. Observera att ÄFAB lagerför eller säljer inte några produkter utan vi hänvisar till respektive producent som i sin tur kan hjälpa er med närmaste. Doseras med extern skruvmatning. Vi har de vanligaste reservdelarna för Aritersm pelletsbrännare och -pannor i lager.


Vi har också växellådor till SPG-motorer (de modeller som Ariterm använder). Detta resulterade i att brännaren släcktes ner. Problemen visade sig bero på en inställning i mjukvaran som styr pelletspannan. Mjukvaran justerades under . Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor.


Original reservdelar och reparationer av pellets -brännare och pannor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения