onsdag 2 augusti 2017

Sonnys maskiner lantbruksmaskiner

Sonnys sortiment av lantbruksmaskiner för jordbruket. Svensktillverkade kvalitetsmaskiner för mindre och medelstora jordbruk, för skogsbruk samt även värmeutrustning för uppvärmning av lokaler. Vi tillverkar maskiner på våra fabriker i Sverige för mindre och medelstora jordbruk, maskiner för skogsbruk och även tillverkning av värmeutrustning för uppvärmning av villor, verkstäder, växthus, flerbostadshus, lantbruksfastigheter . Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter miljoner. Ansvarig Jörgen Johansson. Sonny Johansson ett litet företag på föräldragården utanför Grästorp.


Sonnys Maskiner AB har en tillväxt på -2 jämfört med föregående år. Från början handlade det i första hand om att köpa begagnade lantbruksmaskiner från Danmark för att efter renovering och lackering säljas vidare. Ja, registrerad för F-skatt. Hej och Välkommen till Skeppsta Maskin AB:s plats på nätet.


Vi har under många år arbetat med oljepressar och allt som har med dem att göra. Vi har stor erfarenhet av branschen och är i dag marknadsledande på vårt segment. Vi är ett mycket miljömedvetet företag som främst försöker introducera rapsolja som miljövänligt . Falks Lantbruksmaskiner AB.


Traktorer, Skördetröskor. Gräsklippare , Motorsågar . Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Arvika-Themaeius, Record Clipper, Svenska.


Annan information, Hjuldimension: 1. Hjulaxel: Boggiaxel Ventiltyp: Flerspak . Sökresultat för Sonny huggarvagn lantbruk. Axima är en av Sveriges största privatägda maskinhandelsföretag. Vi verkar på olika platser i Västra Götalan Småland och norra Halland. Orterna är Eriksta Floby, Grästorp, Jönköping, Kungälv, Lidköping, Munkedal, Skövde, Vetlanda och i Veddige representeras . Beganganade LantbruksmaskinerBegangnade traktorer Begangnade maskiner Begangnade maskiner Used machine.


Sveriges främsta marknadsplats för begagnade skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner. Din maskinportal och annonseringssajt p� internet med nya och begagnade maskiner. Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk.


Vi är ca 7anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning , . Nu kan du hämta data om personer, företag, telefonnummer, bostäder och fordon via API eller fil. Ledamot: Jörgen Johansson . BolagsforPrivat aktiebolag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения