fredag 4 augusti 2017

Josef davidsson kaminer

I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar. Josef Davidsson Eftr kaminer är handbyggda svenska eldstäder. För att säkra kvaliteten arbetar de med utvalda svenska och utländska gjuterier.


I den moderna fabriken i Reftele tar erfarna och skickliga hantverkare vid. De finputsar och polerar varje del innan de bygger ihop spisarna för hand.

Besök webbsidan för att finna delen för just din spismodell. Välj spismodell för att hitta den reservdel som passar er. I vår utställning med över kaminer hittar du kvalitetsprodukter från alla de ledande leverantörerna. Utöver försäljning av kaminer så erbjuder vi våra kunder kostnadsfria hembesök, projektering och installation av alla . Vi säljer och monterar gjutjärnsspisar, kaminer , spiskassetter, murspisar, nya kakelugnar och skorstenar av kända varumärken. Renovering av spisar, kaminer.


Skorstenar kan vi erbjuda från NVI samt Premodul. Har du frågor eller funderingar om vårt kaminsortiment, ring gärna någon av våra säljare.

Kom förbi oss i butiken i Åkersberga, öppettiderna hittar du längst ner på sidan. Alla våra kaminer går att ansluta till uteluft. Helt enkelt en kvalitets kamin. Välkommen in till oss och se hur den fungerar i våran utställning. Jötul Kaminer och Insatser.


Contura Kaminer och Insatser. Morsoe Kaminer och Insatser. Eldstadsluckan har nu extra tjockt gjutgods med luckskydd på insidan och överhällen är dubbelt så tjock som på originalet.


Ugnstak klätt med mm täljstensskiva. Fylls ugnen med en täljstenssats håller den värmen en hel natt. Spisen kan fås med planslipade kokplattor . Nya regler för vedspisar och kaminer - höjer kraven.


Tuffare krav på vedeldning och pellets. Funderar du på att installera en kamin eller en vedspis? Till sommaren ändras reglerna och . Här visar vi upp ett sextiotal kaminer i två mindre fastigheter i en helt unik miljö. Lillaspisbutiken Torslanda Grillar .

Tulikivi logo sidebar sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения