torsdag 3 augusti 2017

Eltandborste biltema

Med avsmalnande borststrån av PBT. Gör effektivt och skonsamt rent även mellan tänderna. Byt ut din vanliga tandborste mot en eltandborste och upplev skillnaden. Här kan du bland annat läsa mer om de olika modellerna . Oral-B Pro 6eltandborste.


Min tandhygienist tycker jag ska använda eltandborste , vad rekommenderas? Då finns det möjligheter att använda andra lågförbrukande apparater oxå. Eltandborste Biltema på REA! Kjellco och ClasOhlson, Biltema och Jula har dylika apparater.


Byt till eltandborste är ofta rådet från tandläkaren. Men hur mycket bättre blir det med en eltandborste och är det någon skillnad på olika modeller? Testfakta Research har testat sex olika modeller i premiumklassen. Resultatet bekräftar tandläkarens råd men visar också att vissa modeller är klart mer . Visst kan du få lite bättre halvljus om du byter lampor på bilen, men knappast så mycket som tillverkarna lovar. Den här produkten är med i vårt test av grovdammsugare.


Såhär har produkten placerat sig i olika tester. Den fick i samlat betyg. Betyget blir poäng av möjliga.


Rent kapacitetsmässigt är den inte bäst, men tack vare det låga priset vinner den GDS:s test ganska enkelt. Kraftkälla, Bensindriven, 5-literstank. Den kostar endast 6kr och då . Antal växlar, st fram, st bak.


Funktioner, Lampa, Elstart. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Detta betyder att de effektivt motverkar karies, tandsten och inflammation i tandköttet. Tänderna blir också mer vita efter missfärgningar och fläckar från kaffe och tobak jämfört med manuella tandborstar. Ofta känns det som att man står där . Hur är vikten i förhållande till kvalitet på material och rullar väskan smidigt.


Se vilken resväska som blev bäst i test här. VAC - omvandlare, ingen av dem av sinustyp, och det enda som inte fungerat utan gått sönder kan ha varit laddarfoten till en eltandborste , där ju laddningseffekten överförs via en slags transformering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения