måndag 7 december 2015

Fuktmätare för blommor

Jordfuktmätare som mäter fuktighet i kruka eller rabatt med tolv sekunders intervall. Anpassningsbar självlärning gör att mätaren fungerar pålitligt i nästan vilken jord som helst. Sju LED-lampor indikerar fuktighetsnivån och blinkar var tredje sekund.


Lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Perfekt för att ta reda på när det är dags att vattna. Välkommen till Blomsterlandet!

Var kan jag få tag på en fuktmätare eller har ni ngt bra ide om hur jag annars skall göra. Hejsan , jag skulle vilja ha lite hjälp av er här på forumet. Jag letar efter en fuktmätare för att lättare hålla koll på mina plantor. Visa filter Stäng filter. Viktigt instrument vid t. The Thirsty Light är en fuktmätare för krukväxter (krukväxter,terrass växter eller andra krukväxter) och signalerar dig när du ska vattna dem.


När jorden eller torven minskas på vätska signalerar instrumentet med ljus-signal och varnar dig. Mäter genom att använda tre metaller och på så sätt elekroniskt få fram PH värdet.

Rengör elektroderna och stick ner spetsen i jorden. Electrokit elektronikbyggsatser komponenter verktyg mätinstrument och mycket annat för alla som tycker att elektronik är kul Köp Fuktmätare för jord till rätt pris. Europas största trädgårdsspecialist på nätet. Med Bluemat Digitala fuktmätare får du reda på den exakta fuktnivån vid rötterna på dina växter. Ofta känns fuktnivån bra vid ytan där du kan känna, medan jorden nära rötterna samtidigt är torr som damm - eller omvänt: torrt på ytan och övervattnat vid rötterna.


Med Blumat digital sensor, kommer du inte behöva gissa utan . Såg att det finns någon slags fuktmätare som man kan sticka ner i krukjorden för att se hur fuktigt det är längre ner i krukan. Smart till citrusträdens hårda lerjord tänkte jag. Passa på att fynda redan idag! Modifikationer och egna konstruktioner.


Tanken var att på något sätt, ska en fuktmätare eller dyl. Programmeringsbiten är nog inte så . Eftersom jag är ganska dålig på att komma ihåg att vattna mina blommor så har jag främst blommor som jag vet överlever om man glömmer bort att vattna dem en. Enheten ser ut som en golkfklubba med ett förkrympt skaft och i den sitter temperaturmätare, fuktmätare , och en sensor för att mäta solljuset. Har varit nedpackade ett år så garanterar inte att batterierna fungerar men det ä. Många påstår att frånluftsventilation medför ökad luftfuktighet i grunden.


Fungerar i temperaturer från till grader.

H-värde och fukt i blommor och rabatter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения