tisdag 22 mars 2016

Järnspisar begagnade

I vår butik finns alltid ett rikhaltigt sortiment av begagnade , renoverade och genomgångna föremål för Dig som letar delar till Ditt gamla hus. Det vi inte för tillfället har kanske vi kan skaffa, förutsatt att Du själv har ganska lång framförhållning i Ditt sökande. Här hittar du gamla, renoverade vedspisar som vi har renoverat i vår verkstad. Vi har ersatt trasiga delar med nygjutna eller begagnade , blästrat rent varenda liten detalj, tätat, murat nytt lerbruk över ugn och sedan polerat den vacker med svärta.


Vi har också några nytillverkade vedspisar som är gjorda efter gamla modeller.

Frågan är om man vill ha en nytillverkad eller en begagnad ? En ny i gammal stil är felfri och har sina fördelar. Reservdelar finns och ofta utförd i ett bra material. En begagnad är charmig och andas kultur, men kan ha sina skavanker, ett visst utbud av reserdelar finns, men tänk på att de mycket svåra att laga speciellt med.


Järnspis till salu från Kr. En äkta renoverad vedspis sprider anor om svensk historia samtidigt som den fungerar som praktiskt hjälpmedel och värmespridare i köket. Vi kan främst erbjuda Husqvarna och Norrahammar vedspisar.


Skicka in en bild på din järnspis till den här sidan!

Skriv vad den heter, var den har stått, om du saknar något - ett brännjärn, spisring, en vattenvärmare, eller vill veta mer om dess historia. Du vill kanske köpa, sälja eller ge bort en spis - sätt in en annons gratis här! Det skall vara begagnade spisar av gjutjärn. Aldrig eldad i, har stått i försvarets beredskapsförråd från tillverkning fram till idag. Specifikationer se bild från priskurant.


Passar utmärkt i mindre jaktkoja eller . Alla vedspisar från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Istället ger dom sig på de svenska undersåtarna – i det här fallet det stora problemet med alla svenskar (hur många tror ni det rör sig om?) som köper begagnade vedspisar på Blocket till sommarstugan för att kunna laga mat och hålla värmen när strömmen går. Det här förbudet drabbar förstås inte folk med . I dag försöker man inte bara rädda gamla järnspisar , utan man tillverkar också nya kaminer i stiltrogna modeller – sådana som var populära för hundra år sedan. I hushåll med tillgång till vedbränsle,. Men priset för de nytillverkade är förstås högre än för de begagnade som går under klubban.


Rost på en järnspis behöver inte vara någon större fara. Alla järnspisar begagnade annonser. Köp och sälj järnspisar begagnade , lägg in en annons gratis!


Nån som vet lite om järnspisar ? Menar du en gammeldags ved-eldad liten typ Norrahammar eller menar du en nyare emaljerad variant?

Vattenmantlad eller utan vatten? Svensk näringsgrensindelning SNI. Specialiserad butikshandel med antikviteter och begagnade böcker.


Försäljning av antikviteter, järnspisar , järnkaminer, renovering av järnspisar och järnkaminer samt därmed . Firmatecknare för Hogstad Antikt och kuriosa är följande:. Det finns idag lite personer som är kopplade till Hogstad Antikt och . Vi har blivit erbjudna att köpa en begagnad Höganäs vedspis. Hur vet man i vilket skick den är ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения