fredag 4 september 2015

Tystgående badrumsfläkt

Utrustad med underhållsfria . Badrumsfläkten har en effektiv motor som endast förbrukar W. Intellivent är en nydanande badrumsfläkt från Fresh. Motorn som driver fläkten är en lågvoltsmotor som ger fördelarna mycket låg driftskostnad om endast 5w, extremt tystgående drift och extra lång livslängd. Placering: Tak- eller väggmontering (13).


Modell: Alla funktioner (6).

Tystgående badrumsfläkt med låg energiförbrukning och bra kapacitet. Kullager för lång livslängd. Kan istalleras i tak eller på vägg. Effektiv badrumsfläkt med bra kapacitet. Jag undrar om det finns badrumsfläktar som kan ställas in på något slags grundventilation.


Alltså att den alltid snurrar lite hela tiden men drar på. Köp kanalfläkt Systemair K 3Sileo. Underhållsfri, driftsäker och kan monteras i valfritt läge.


Flexit badrumsfläkt med många möjligheter att justera in optimal drift och komfort.

Passar både Ø1mm och Ø1mm kanaler. Uttagbar fläktenhet som gör det enkelt att utföra nödvändig renhållning i kanal. Automatisk vädringsfunktion säkrar regelbunden ventilering. Mycket tystgående med hög . Så varför inte köpa en smart och snygg fläkt som gör jobbet utan att du behöver tänka på det. Justerbar fuktsensor som automatiskt startar fläkten när den förinställda fuktnivån är uppnådd.


Fläkten har även justerbar timer. Etvent är en ny badrumsfläkt från Etman. Varianten med rörelsesensor kan också styra exempelvis belysning. Simply Silent är en av marknadens mest tystgående badrumsfläktar. Modern och mycket tystgående fläkt.


Välj emellan rund eller fyrkantig front. Välj mellan rund eller fyrkantig front. Ventilera ditt badrum med en badrumsfläkt för en friskare och bättre badrumsmiljö.


När du väljer något av driftslägena sköter fläkten styrningen på egen han men du kan även . Elegant, slimmad frontpanel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения