fredag 3 februari 2017

Lk rumstermostat

Rumster- mostaten används även i s. Bastermostat för reglering av rumstemperatur. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Systemet består av LK Mottagarenhet ICS.


Välkommen till PriceRunner!

Rinkaby Rör säljer VVS, För trådbundet system. Utförande: vit Möjlighet för inkoppling av LK Extern givare ICS för reglering av golvtemperatur. Gäller modell SEXT – kvalité, eget lager, fraktfritt och 1dagars returrätt. Termostaten är försedd med touchknappar vilket förhöjer det rena och diskreta utseendet. Trådlös Vit högblank här.


Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet! Elektronisk ljudlös rumstermostat med Triac-utgång och elektronisk återföring. Termostaten monteras mot apparatdosa eller direkt över kablarna när dessa kommer ur vägg via elrör.

För bästa energieffektivitet arbetar rumstermostaten med s. Självmoduleringsteknik anpassar avgiven golvvärmeeffekt i förhållande till inställd temperatur. LK Rumsreglering BAS är ett trådförbundet reglersystem avsett för LK Golvvärme. Absolut den snyggaste tycker jag. BxHxD:100x100x2 Färg:Vit, Högblank. Finns en Purmo box för drygt 1k . Alla priser inklusive moms.


Produkten finns i flera varianter. Under den här tiden har vi utvecklat och förfinat vårt golvvärmesystem så att det har blivit både ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Och dessutom lätt att installera.


Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet samt för flödeskontroll i marina installationer. Ny modern rumstermostat för golvvärme. Fri frakt och leverans till dörren - vvs-klimat.


VIT Ej kompatibelt med ICS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения