fredag 4 september 2015

Kamin kampanj

Morsø har spridit värme i nordiska hem i över 1år. Med en miljövänlig Morsø- kamin kan vi erbjuda värme, trygghet och komfort i ditt hem under många år framöver – Morsø är ett val för livet. Just nu kampanjpris på några utvalda kamin modeller. Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse.


Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor.

Hitta min närmaste butik. Kampanj : rabatt på skorstenen. Gäller för inköp av kamin med minst 10. Kommentarer inaktiverade.


Kaminexperten är ett företag som säljer kaminer via återförsäljare. Funderar du på att köpa kamin ? Här hittar du din närmsta återförsäljare av kaminer från Contura. Välkommen hem till värmen.

Inbyggt överhettningsskydd i bimetall. Reservation för slutförsäljning. En kamin eller insats från Contura är det älskade, varma hjärtat i många hem. Att snabbt och enkelt tända en värmande brasa ger mys och livskvalitet.


Contura utformas för dig som har höga krav både på utsidans design och insidans funktioner. Här har du tillgång på samtliga aktuella kampanjer vi har på både tjänster samt produkter. Missa inte att fynda bland våra utställnings ex!


Världens mest sålda kamin. Kaminen formgavs i slutet av 30- talet och har under åren genomgått flera teckiska uppgraderingar. Kaminen är lättplacerad och effektiv med en praktisk värmeplatta högst upp. Vi har alltid kampanj på kakelugnar, braskaminer och vanliga kaminer till bättre priser. Med våra år i branschen hjälper vi dig att planera, välja samt installera din nya kamin och skorsten.


Fri leverans med hemkörning. Braskamin och golvplatta. Boka hembesök, handla eller fråga oss.


Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning.

I den här serien förenar vi braskaminens och murspisens traditionella egenskaper. Du får på så sätt en produkt som kan användas som en vanlig. Inga kampanjer för närvarande. Vilken ved brinner vackrast?


Tyvärr finns inga inlägg. Vi satsar på vår butiksmiljö och personlig service! Det är väldigt viktigt för oss att Du som kund är nöjd från första mötet till slutresultat.


Vare sig det gäller vår del med eldstäder eller inredning vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения