torsdag 3 september 2015

Combifire pelletspanna

Combifire är speciellt konstruerad för att passa samtliga P-märkta pelletsbrännare för villor. Det avgörande vid eldning med pellets är ett stort eldutrymme. Combifire används även av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut vid P-märkning av pelletsbrännare.


Vid SP:s test av pannan mot olja erhölls verkningsgrad. Den nya Combifire II -serien för värmepellets har utvecklats från vår forskning inom fastbränslepannor.

Användningen av ekonomiska och ekologiska bränsle, tillsammans med automatiska funktioner för att maximera besparingar, komfort och respekt för miljön. Att använda Pellet för inhemsk . Vi kan också anpassa pannan till olika typer av förugnar. Lägg till i önskelistan loading. Combifire , manöverpanel, panel combifire , janfire manöverpanel, panel panna.


Kretskort 4-Siffrigt- Combifire - pelletspanna. This product is no longer in stock.

Janfire NH - nya Combifire pelletspanna och bränaren. Har fått installerat för 1v sedan det nya Janfire pelletspannan - men. Gå till produktsidan hos annonsören. Om du är nöjd med pelletsbrännaren varför inte köpa en Vedsol Combifire panna ? Den pannan brukar ju rekommenderas med NH brännaren. Köp en begagnad så kommer du billigt undan.


Jag har annars Ulmas grejer och är nöjd. Lägst verkningsgrad i detta test har Extuna PV1 Combifire från VedSol och Viadrus Ufrån Lindquist Heating, som har och procent i verkningsgrad. Har du en pelletspanna med lägre verkningsgrad får du räkna med att köpa mer pellets. Har pelletspannan en verkningsgrad på till exempel 85 . De har alltså inte jämfört . Pelletspanna Combifire inkl elpatron och pelletsbrännare Janfire Flex-a. Med följer även en transportskruv samt om köparen önskar ett förvaringskärl till pelletsen.


Tändspiral, fläkt och manöverbox är nyligen bytt. Resultaten visar att en modern automatiserad pelletspanna ger en effektivare förbränning och låga utsläpp av föroreningar.

Inkopplingspaket JANFIRE samt VEDSOL pelletspanna. Vedtillsats till JANFIRE och VEDSOL Combifire pelletspanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения