onsdag 2 september 2015

Anslut fläktkonvektor

Fläktkonvektorer ersätter dina panelradiatorer effektivt. Ju högre värmekapacitet fläktkonvektorn har, desto lägre kan vattentemperaturen vara. Passar bra i större miljöer med . Utrustad med elektronisk termostat och nattsänkningsfunktion. Konvektorn är extra lämplig i större miljöer med fönster och öppen planlösning. Effektiv och energisnål utbyggnad av ditt värmesystem!


Ska installeras av behörig VVS-montör. Fel utgör, enligt av Jula godkänd fackmans bedömning, avvikelse från normal standard. Fel eller bristfällighet som uppkommit genom onormal påverkan, såväl mekanisk som miljömässig, är ej att anse som garanti. Jula ansvarar således inte om felet beror på onormala . Anslut rören för in- och utgående vatten till VVS-systemet. Kontrollera att tätningarna är korrekt monterade.


Ingen del av avloppsslangen får befinna sig på högre nivå än fläkten. Efter att ha kopplat in vattenrör och avloppsslang samt hängt upp fläkten på väggfästet måste systemet nu luftas. Värmeväxlaren är provtryckt med Bar.


Arbetstrycket får dock inte överstiga 10. Anslut inkommande vatten till den övre anslutningen och returledningen till den nedre. Reglering av flödet kan ske med en 2- eller 3- vägsventil, som kan styras av ett elektriskt ställdon eller av en . Jag har två fläktkonvektorer en Aermec UL och en Anslut (Jula). Båda har dimension anslutning vill jag minnas, det kan flöda på rätt bra genom båda två , så det blir nog inget problem.


Aermec UL är typ en radiator med fläkt, tre hastigheter och galler som styr flödet lite, rätt enkel alltså. Men fläktkonvektorn får endast ha bar in. Ska jag sätta en tryckregulator på inkommande rör till fläktkonvektorn? Eller behövs även på utgående rör? Enplanshus med källare så jag behöver säkert 9bar för radiatorerna på markplan.


Vet att jag funderade på en fläktkonvektor när Spliten installerades -09. Tyckte dom var för dyra då. Någon som känner till julas konvektor eller som har tankar kring den. Om man tar den framledningstemp man har på pannan är . Då kan det inte kondensera. Annars kan du ju kontakta Anslut och höra om de har nåt knep som gör att den fungerar som filk tror att den skall göra.


Det BORDE gå koppla bort på nåt sätt. JAG skulle absolut inte sälja en sån där fläktkonvektor utan att INFORMERA om att den inte fungerar till värmepump, . Jula anslut fläktkonvektor vatten väggmodell - Varmepumpsforum. SV: Hjälp med vattenburen fläktkonvektor.


Montera inkommande plint och anslut matning på plinten. YardyEV är en fläktkonvektor för luftkonditionering, avsedd för användning inomhus. Anslut fläktkonvektorn enbart till 1-fas 230V Hz.


Vad ingår när jag beställer en Aeros? Integrera färdigkopplad flerstegsstyrning. Montagemall för att snabbt och enkelt kunna fixera fläktkonvektorn på väggen.


Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения