fredag 14 augusti 2015

T2 blå instruktion

TBlå -är godkänd för förläggning direkt mot brännbart underlag, under särskilda förutsättningar – se separat förläggningsinstruktion. TBlå -ger dessutom bättre förutsättningar att klara extrema . Varma fötter gör gott i hela kroppen. Värmestrålning från ett konventionellt värme- system med radiatorer.


För att underlätta för våra kunder med värmegolvet T, har Titania tagit fram en instruktionsvideo för att göra rätt inställningar. Stor och tydlig LCD-display av punktmatristyp (1x bildpunkter) med blå bakgrundsbelysning.

Energisnål tack vare adaptiv funktion. Termostaten beräknar när den behöver koppla på värmen för att nå temperaturen vid önskad tidpunkt i veckoschemat. Barnspärr för att förhindra att termostaten ändras . NRG-DM kan användas med all golvvärme från RaycheT2QuickNet ,T2Re T2Red Mat, T2Blue, T2Blue. Detta bör göras av en behörig installatör.


T2NRG-Temp golvvärmetermostat, enkelt programval vid uppstart. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Reparationssats för värmekabel T2Blå samt T2QuickNet.


Innehåller presshylsor, krympslang samt instruktion.

Användning av termostaten med värmemattan. T2QuickNet: T2QuickNet-sortimentet är godkänt för användning med en termostat i golvsensorläge. Tänk på att golvsensorn måste vara installerad och aktiverad för . Skarvsats TBlå och TQuickNet. Antal kvadratmeter är baserat på 100mm mellan slingorna.


Ladda ner TBlå bruksanvisning här (Öppnas i nytt fönster). Provad och godkänd av SEMKO. Tunn och smidig värmekabel som är enkel att forma till slingor och fästa på plats. Lämplig för utrymmen såsom badrum och tvättstugor.


T2Blå-används främst vid inspackling och förläggning i bjälklag. Golvvärme TBlå -Paket För Inspackling Komplett paket. Anläggningsyta, 1- kvm. Vi har nyss blivit klara med vårt badrum.


Vi fick inte med någon instruktionsbok,. Läs igenom hela instruktionen innan du påbörjar arbetet. I bilagan till denna förläggningsinstruktion finns en installationsrapport som ska fyllas i av den behörige installatör som har utfört installationen (av garantiskäl).


Tyco Thermal Controls garanterar produkterna i år, vilket innebär att vi reparerar ev. Standardslingor Tblå , inklusive termostat för inspackling i ett tunt skikt i betong eller i träbjälklag.

VP-flex slang, universalskylt samt förläggningsinstruktion. TQuickNet värmekabelmatta är speciellt avsedd för badrum, hallar och entréer med klinkergolv där låg bygghöjd önskas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения