fredag 28 augusti 2015

Poolvärmepump bypass

Få rätt flöde genom poolvärmepumpen och undvik slitage med bypass. Du kan dessutom helt strypa flödet till poolvärmepumpen vid underhåll. Vid köp av vissa av våra poolvärmepumpar ingår bypass -koppling, i andra fall är detta något du kan välja till.


Vi rekommenderar att du använder bypasskoppling till din poolvärmepump. Med hjälp av bypassen kan flödet till poolvärmepumpen regleras. Med rätt flöde minskas slitaget på värmeväxlaren, poolvärmepumpen får .

Bypass till poolvärmepump. Installeras för att underlätta drift och. Eftersom jag inte är helt nöjd med hur snabbt temperaturen ökar så har jag kikat på lite trådar om detta, men jag hajar inte riktigt. Beställ PVC-slang separat.


Ett tips vid inkoppling av poolvärmepump är att koppla in en bypass ventil som ger en möjlighet att bl. Genom att justera genomsläppet på ventilerna kan vattenflödet kontrolleras efter önskemål och även förbigå poolvärmepumpen för att . Den allra senaste modellen av poolvärmepump i högsta kvalité och ett modernt chassi i svart ABS. Vattenanslutningar bakåt för snyggast montage.

Stor tystgående nyutvecklad fläkt som minimerar ljudnivån. Passar stora och välisolerade pooler upp till. Poolvärmepumpen som sådan kräver inte något bypass kit. Men i vissa fall vill man kunna låta vattnet cirkulera utan att passera igenom poolvärmepumpen och då kan ett kit vara aktuellt.


Om detta behov inte finns är ett bypass kit en onödig kostad. Till pooler som har mindre än hk cirkulationspump blir det som regel. Vid säsongsstart, när vattnet är kallt i poolen, behöver värmepumpen arbeta kontinuerlig under en längre tid för att rätt temperatur i poolen skall erhållas. När poolvattnet uppnått önskad temperatur stannar värmepumpen automatiskt och startar igen vid behov.


Det är alltid ekonomiskt att täcka över poolen . Unionskoppling med gummipackning skall användas. Ingår vid köp av vår by-pass kopplings sats. Alla unionskopplingar skall dras med handkraft, verktyg används med stor försiktighet. Om värme pumpen placeras under poolens ytvatten-nivå . Pahlén poolvärmepump PVP InverterNya generationens poolvärmepump med överlägsen energieffe . By-pass för poolvärmepumpar.


Njut av en varm pool och en lägre elräkning med denna effektiva poolvärmepump utvecklad speciellt för nordiska förhållanden! Värmepumpen är lämplig för pooler upp till m³ och har utrustats med elektronisk avfrostningsfunktion, digital kontrollpanel och en värmeväxlare av titan som möjliggör användande i både salt- . En poolvärmepump effektiviserar uppvärmningen av din pool.

Med EcoHeat poolvärmepump kan du spara upp till av uppvärmningskostnaden! Angiven effekt, - kW. Innehåller komplett paket. Levereras delvis monterad av transportskäl.


Sätts samman på under minut, utan limning (skruvkopplingar). Har du eller 40mm rör kan du använda en reduceringsnippel (finns i här butiken) för att enkelt ändra till . Jag funderar på att skaffa en värmepump till poolen för att få upp värmen. Jag undrar om det är okej att placera värmepumpen meter från där. Denna bypass koppling har tre ventiler monterade som låter dig kontrollera vattenflödet efter behag, vilket även underlättar underhållet vid vintertid. Jämför priser och läs recensioner på Pooler.


Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения