onsdag 26 augusti 2015

Luftfuktare hälsa

Dåligt inomhusklimat på arbetsplatsen är ett ekonomiskt problem för verksamheten. Genom att investera i medarbetarnas hälsa kommer sjukfrånvaron att minska och produktiviteten att öka. Många upplever olika besvär under vinterhalvåret och ofta är de relaterade till ett torrt inomhusklimat.


En luftfuktare kan lindra besvären. Under hela januari har vi extra bra pris på luftfuktare från Wilfa.

I ett svar till en förfrågan om en luftfuktare skulle kunna råda bot på problem med torr hud så svarar Ylva Linde, dermatolog, att dessa gör mer skada än nytta. Det är viktigt att luften inte blir för torr. Problemet uppstår när det är stor skillnad mellan inomhus- och utomhusluften, detta sker framför allt under vinterhalvåret. Philips luftfuktare ger dig en optimal luftfuktighet på ett naturlig och hygieniskt sätt.


Smart luftfuktning från Philips för behagligare inomhusluft. Köps hos Phillips eller hitta återförsäljare. Vid optimal luftfuktighet minskas spridningen av bakterier och virus, det bildas mindre damm och man minskar risken att få torr hud och torra ögon.

Det finns luftfuktare som man kan köpa, som effektivt gör luften mindre torr. En gammaldags variant av luftfuktaren är vattenkärl i keramik som hängs på elementen. Om man inte vill lägga pengar på en . Genom att kontinuerligt använda en luftfuktare kan det lindra symtomer så som hösnuva, en kroniskt rinnande näsa, astma, torr hals och problem med täppt näsa.


Aggregatet tillför luften fukt vilket har positiva effekter på vår hälsa , personer med till exempel astma upplever att luften blir lättare att andas. Vatten är källan till allt liv. Denna vetenskap kallas Feng-Shui = (vind och vatten) och har sedan dess använts för . Här hittar du energisnåla luftfuktare som ger bättre inomhusluft.


Små och smidiga luftfuktare på ELON. Tystgående ultraljudsluftfuktare med jonisator! Förbättra hälsa och välmående med rätt luftfuktighet. Undersökningar visar att en luftfuktighet runt har en positiv inverkan på din hälsa. Med luftfuktaren från Tristar kan du enkelt reglera fuktnivån och den inbyggda joniseraren håller luften ren!


Användning av mycket kalkhaltigt vatten i en luftfuktare kan vara ohälsosamt, då vattnet har en förhöjd mineralhalt. När vattnet frigörs som ånga, kan mineralerna förvandlas till ett slags damm, som också friges i luften. Detta undviks dock lätt genom att köpa till ett filter.

Utöver att det är en fördel för din hälsa , . De kan också lindra några av de symptom som orsakas av influensa eller förkylning. Var försiktig med luftfuktaren. Varm luft upplevs oftast som sämre än den är, medan dålig luft oftast upplevs som torr. Klagomål på torr luft kan därför vara en varningsklocka.


Partiklar och emissioner i luften irriterar, vilket kan tolkas som torrhet. Men en luftfuktare kan orsaka fuktskador när den fuktiga luften . Senaste, Högsta pris, Lägsta pris, Namn. Soehnle Airfresh Clean 3filter. Se vårt breda utbud av prisvärda produkter här!


Vår prisrobot justerar priserna mot våra konkurrenter. Luftfuktare och luftrensere. WILFA HUE-6B SVART , beställ online från Media Markt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения