tisdag 18 augusti 2015

Jula cykelställ

Rejält cykelställ med plats för fyra cyklar. Tillverkat av galvaniserat stål. Vi gillar friluftsliv och en aktiv fritid. Singelställ av lackerat stål.


Smart lösning gör det möjligt att montera ihop flera ställ för att skapa utrymme för flera cyklar.

Jämför priser och läs recensioner på Cykeltillbehör. Välkommen till PriceRunner! Cykelställ Jabo För Cyklar varmgavlat stål. Den här produkten har utgått ur sortimentet. Visa alla produkter från JABO Visa alla produkter från Torkvindor och cykelställ.


Parkera cykeln i ett cykelställ eller cykelgarage från AJ Produkter. Välj bland flera modeller för en smidig cykelparkering.

Re: Utvärdering Jula cykelställ dragkrok. Ser väldigt robust ut jämfört med mitt RideOn. Dessutom en fällfunktion som är mer än bara teoretisk. Fördelen med RideOn skulle jag säga är att de har en bygel som sticker upp mellan varje cykel vilket gör det ännu mer flexibelt avseende . Snabb montering utan verktyg.


Mekonomens, Biltema och Jula cykelhållare är snarlika i designen och får liknande betyg rakt igenom. Utöver att testa hur det är att använda hållarna, har vi utsatt dem för ett tufft korrosionstest, då de utsätts för vatten och salt. Flera cykelhållare får då låga betyg. Thule Xpress 9är testets vinnare.


När du investerar i en cykelhållare blir det enkelt för dig att lasta en eller flera cyklar på bilen. Ibland är det svårt att få ihop vardagslogistike. Bra svenska länkar om cykelhållare.


Du kan hitta många bra länkar om cykelhållare, cykelställ på svenska länkar och om bike racks på engelska länkar nedan. Fem års tjat har nu äntligen gett mig ett cykelställ vid Jula i Uppsala! Image may contain: bicycle.

Fem av åtta cykelhållare för bil klarar inte kraven som branschen själv satt. Och två av modellerna är så veka att en normalstark person kan böja dem bara han eller hon tar i lite. Testfaktas laboratorietest visar också att dyrast är bäst. Hos oss hittar du flera modeller av cykelhållare, vissa för bakluckan och andra som du har på taket. Välj en modell som passar dina ändamål, vi har hållare för olika antal cyklar.


Köp din cykelhållare eller cykelställ online hos oss. Lätt att montera på bilen. Går att fälla ned stället, när det sitter monterat på bilen för att lätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения