måndag 10 augusti 2015

Gjutjärnskaminer dovre

GDovre gjutjärnskaminer för tankarna till stugvärme i äldre tider. Bland Dovres gjutjärnskaminer finns både klassiska och nyskapande modeller. Alla med renbrinnande förbränningsteknik av högsta kvalitet. Funktionella och vackra bras- och gjutjärnskaminer från världens äldsta sprisproducent Dovre.


Vi har ett brett utbud av Dovre - kaminer. Kaminer från Dovre är klassiska i modellen och passar utmärkt i alla typer av hem.

Både som inredningsdetalj och värmekälla. Dovre 1är den minsta av Dovres alla kaminer. Passar perfekt i små rum men har också en given plats i större rum som tilläggs- och mysvärme. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Traditionell design, men betydligt miljövänligare än deras föregångare.


Välkommen till PriceRunner! Ta del av klassiska gjutjärnskaminer från Dovre. På denna sida visas några av de kaminer , öppna spisar, braskaminer och gjutjärnskaminer som finns att beskåda på Brashuset.

Se våra kaminer i gjutjärn. En mellanstor gjutjärnskamin med extra stor glaslucka som ger en eldupplevelse utöver det vanliga. Dovre 36CBär en lite större variant av 35CBmen har i övrigt samma goda egenskaper i såväl utseende som värme- och miljöegenskaper. Levereras som standard i rent gjutjärn med sidoglas. En klassiskt tidlös gjutjärnskamin med mönstrade sidor.


Stor vacker glaslucka med välvd form. Justerbara ben förenklar installationen till befintlig skorsten. Välj glaslucka med eller utan spröjs. Dovre 4med spröjs finns även i svart färg.


Hos oss på Kaminbutiken kan du köpa gjutjärnskamin av hög kvalitet. Gjutjärn i sig är ett vackert och robust material som dessutom har en värmelagrande förmåga. De gjutjärnskaminer du hittar hos oss kommer från bland annat Scanspis, Dovre , Contura, Morsö och Jøtul. De är moderna, lättskötta samt att flera av dem har . En gjutjärnskaminer är en kamin tillverkad i gjutjärn.


Gjutjärnskaminen har en lång tradition och föredras ofta i fjällstugor och fritidshus då dessa kaminer ofta är små och lättplacerade. Men idag har vi också fått ett flertal gjutjärnskaminer i modern design och med senaste teknik. Oftast fungerar den med strålningsvärme men .

Motivet på sidorna är hämtat ur det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения