fredag 14 augusti 2015

Gashäll för stadsgas

Vid köp av en gasspis eller gashäll för Stockholms stadsgas erbjuder vi en ytterst förmånlig och smidig installation. I priset ingår hemtransport, uppbärning, avemballering och installation till befintligt uttag av din nya gasspis. Hos oss kan du beställa en ny gasspis eller gashäll för Stockholms stadsgasnät. Vår filosofi är att erbjuda produkter med mycket hög kvalitet och elegant design till konkurrenskraftiga priser.


Vi är experter på gasspisar för Stockholms stadsgas ! Vi hjälper dig hela vägen till en ny gasspis i köket – vi erbjuder både transport, . Alla gashällar är inte kompatibla med alla typer av gas, läs därför produktbeskrivningen noga för att vara säker på vad som gäller för varje modell. Vissa hällar har förutsättningar att anslutas till alla typer av gas men levereras endast med dysor (munstycken) för till exempel stadsgas. Hos många varianter kan du dock lägga . Eventuell konvertering till annan gassort: 6kr . Vi erbjuder gasspisar av högsta kvalité från världskända leverantörer så som ILVE och Smeg. En gasspis är som det låter en spis som drivs på gas. Gasen till spisen kan vara till exempel gasol, stadsgas eller naturgas.


Gasens specifika egenskaper gör den till ett effektivt energislag för en rad olika användningsområden. Observera att gasspisar och gashällar levereras endast med anslutningsnippel för gasolslang men gasolslang och slangklämma medföljer ej. Jag begav mig till IKEA för att köpa en gashäll , men fick det väldigt nedslående svaret att gashällen bara var godkänd för gasol. Efter lite diskussion berättade personen att de hade väntat på godkännande för stadsgas under lång ti men att det inte var klart än. Vad betyder det egentligen?


Många som använder gashäll professionellt, till exempel kockar, upplever att gashällen är bekvämare då den ger en mer exakt och omedelbar reaktion när man ökar eller minskar gaslågan, det vill säga värmetillförseln. I Stockholm levererar vi stadsgas , som skiljer sig från naturgas. Därför är det viktigt att du väljer en spis som är anpassad och godkänd för stadsgas. Installationserbjudandet gäller endast kunder som köper och ansluter en ny CE- godkänd gasspis eller gashäll för stadsgas till våra gasnät.


Erbjudandet gäller ej restauranger. Installationen ska vara utförd av en auktoriserad gasinstallatör som också ska göra en så kallad efteranmälan till Gasnätet Stockholm AB efter utfört . Och vad ska man tänka på om man har gasspis ? Det ena är naturgas som tidigare hette stadsgas och levereras via rör in i lägenheten. Roland Jonsson, energichef HSB Det finns två alternativ för lägenheter.


Det förekom- mer i Stockholm, Göteborg och Malmö. På en gashäll från Miele lagar du mat över en öppen låga. Innovativ teknik och design ger dig samtidigt maximal säkerhet och komfort.


Gasbrännare med eltändning. Typ av kokkärl stöd: Gjutjärnsgaller. Jämför priser och läs recensioner på Spishällar. Välkommen till PriceRunner! Levereras med dysor för naturgas (G20).


Dysor för gasol (G30) medföljer. UgnsvolyNetto: liter. Stilren design som är lätt att rengöra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения