måndag 10 augusti 2015

Kassett kamin

Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material. Installerar du en modern kassett i din öppna spis så sparar du inte bara ve du får ut mycket mer värme och sparar dessutom miljön. En kamininsats till din eldstad förhöjer vardagen och ger ditt hem värme under längre tid. Insatskaminer finns både i gjutjärnsutförande och i plåt – välkommen om du har frågor. Gjutjärnskaminer, Insatser, Kaminer, Kaminex.


Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden.

Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Din kamin är en effektiv värmekälla som är designad för att brinna rent och effektivt. En kassett är som en kamin i det stora hela men att den sitter i en öppen spis. Hur mycket effekt den ger är däremot väldigt olika precis som det är olika på kaminer.


En öppen spis (utan kassett ) ger ju ingen värme alls utan tar med sig värme ut. Om du har en kasett nogorlunda utvald efter . Ett annat lockbete i värmebutikerna är uppmaningen att ”designa din egen kamin ”.

Gigafocus från DIS Inredning. Kaminen har blivit en del av inredningen, den ska passa ihop med det övriga möblemanget och vara vacker att se på. Det är därför tillverkarna. En kamin är en anordning avsedd för uppvärmning genom förbränning av brännbara material som till exempel ve pellets, kol eller koks. Till skillnad från en värmepanna placeras kaminen i det utrymme den skall värma.


Till sin uppbyggnad gentemot en kakelugn är kaminer av metall och värmer utrymmet snabbt efter att . Om ni behöver reservdelar till er kamin i Vänersborg, kassett eller kakelugn så hjälper vi gärna till. Hos oss kan ni även köpa rökrör samt övriga tillbehör. Ring eller besök vår butik om du har frågor, vill se mer av vårt sortiment eller är i behov av rådgivning gällande skorstenar, murning eller kaminer i Vänersborg. Besök oss gärna i vår butik där vi visar upp vårt sortiment. Vi är återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden, vi kan leverera helheten från beställning till montage.


Här säljer vi artiklar för renovering av din spis, kassett , kamin , skorsten med mera. Vi säljer och monterar eldstäder, skorstenar och dekorsten samt renoverar skorstenar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om en egen eldstad.


Gabriel Keramik, Nunnauuni, Jötul, Cronspisen, täljsten. Se vårt sortiment online eller i våra två butiker i Stockholm. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer.


Lär dig hur man eldar i en kamin på bästa sätt.

När du väl vet hur du ska göra och vilka brännmaterial som är bäst går det snabbt och enkelt varje gång. Att elda rätt i din kamin ger stadigare och tryggare värme. Det sparar stora resurser för både dig och naturen. Använd inte vått eller olagrat trä. Just nu är ett bra tillfälle att välja braskamin.


Under kampanjperioden ger vi även 2. Contura, gäller hela sortimentet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения