onsdag 12 augusti 2015

Infravärme balkong

Modern infravärmare för takmontering! Stilren terrassvärmare som du smidigt monterar i taket på din balkong eller i ute. Infravärme väggmontage med.


Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren. Att ha en balkong , terrass, uteplats eller trädgård är guld värt.

I Sverige känns det dock som att mestadels av året så är det alldeles för kallt för att kunna njuta av sina extra utrymmen. Men tack vare en terrassvärmare . Här hittar du tips och värt att veta om infravärme när du ska sätta upp infravärmare utomhus. Vi går igenom alternativ för uppvärmning uteruinfravärme uterum, golvvärme , gasolkamin, värmefläkt, värmepump och skorstensfri spis. Det enda minus vi kan hitta är att den tyvärr inte riktigt håller vad den lovar vad gäller ytan som den värmer upp om den inte monteras i taket – för att få bäst effekt bör du montera den i taket på en höjd av ca m. Till en mindre yta som en balkong är denna infravärmare dock ett perfekt val.


Vi var åtta personer som tillsammans testade de olika infravärmarna hemma på vår egna terrass och balkong.

När man valde att glasa in använde man inte sig av något isolerglas eller annan teknik som gör att man kan använda balkongen under de kalla månaderna. Vi har idag en inglasad balkong på ca. Under vintertid är det ca graders skillnad mellan temperaturen på balkongen och . Isolera inglasad balkong. Vilken typ av infravärmare ska man välja? Från filtar till praktiska infravärmare.


Testet är genomfört i en miljö som motsvarar inglasad balkong och öppen balkong vid mycket svag vind. Produkterna bedöms i fem områden där . Bestäm vilken funktion balkongen ska ha. Odla, umgås, eller något helt annat.


Strunta i bord om det inte ryms, eller använd vanliga möbler utomhus. Vindskyd parasoll, matta och infravärme förlänger njutningen . Tillhör du dem som njuter av din infravärmare på balkongen eller terrassen? Det kan vara så att du svävar i livsfara.


Genom att skaffa en värmekälla i form av infravärme eller terrassvärmare med gasol så förlängs utesäsongen avsevärt.

Vi på Villaliv skriver om värmare som passar balkong , altan och uteplats. Det finns idag ett stort utbud av olika värmekällor skapade för att ha utomhus. Det absolut vanligaste och bästa för . ALF är en av världens största producent av infravärmeteknik för konsument och industri. Från kontinuerlig produktutveckling och patenterade teknik med sin höga kvalitet har ALF fått en ledande marknadsposition i flera länder världen över.


En ALF infravärmare börjar . För dig som vill förlänga tiden på året som du kan sitta utomhus på terrassen eller balkongen, så är infravärme på balkong ett bra sätt och även idag med nya typer som inte drar så mycket ström ett bra alternativ för dig. Hur stor yta skall värmas (inglasat utrymme eller utomhus)? Traditionell infravärmare eller halogeninfra?


IP-klass, hur vattentålig behöver den vara? Skall värmenivån kunna regleras? Flyttbar eller fastskruvad i vägg eller tak?


Användartestet är genomfört i en miljö som motsvarar inglasad balkong. Har en balkong som används flitigt på festerna då de flesta röker. Problemet är att den inte är inglasa o kommer inte bli det heller. Har en vanlig infravärmare hänger i taket, men den ger typ ingen effekt alls. Det finns många olika sorters terrassvärmare, något som gör det möjligt att hitta just den värmare som passar bäst till den egna terrassen.


En del modeller kan hängas på väggen medan andra står fritt, det finns även terrassvärmare som är specialbyggda för parasoll. Här kan du också hitta terrassvärmare med höga lågor .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения