onsdag 19 augusti 2015

Scanspis 85 pris

Detta är en stor kamin med perfekta proportioner. Den har en design som förenar form och funktion. Det eleganta handtaget smälter. ANSÖK OM DELBETALNING HÄR.


Jag vill ha mer information och offert på denna produkt. Ett lätt tryck på handtaget gör att det kommer fram och blir lätttillgängligt.

Kaminen är enkel att underhålla på grund av den . Slank och elegant kamin på pelare med mycket glas för maximal insyn. Handtag och lister i aluminium. Med en stor välvd glasruta framför eldstaden får du en fin insyn till de dansande flammorna på insidan.


Väljer man vridplatta kan man. Designen skapar ett starkt samband mellan form och funktion. En ergonomisk och användarvänlig asklösning gör underhållet enkelt.

Scanspis har asklåda med lås och galler som standard. En eldstad har sin givna plats i hemmet. Den ökar mysfaktorn och för villaägaren kan den bli ett ekonomiskt uppvärmningsalternativ. Här visar vi några nyheter och varianter på braskaminer och kakelugnar i olika prisklasser. På den här sidan har vi valt att visa några exempel ur vårt sortiment.


Vi kan beställa hem andra alternativ. Hör gärna av dig för en personlig diskussion om just dina önskemål. Den stora glasluckan öppnas genom att smidigt skjutas i sidled. Contura 556:En kamin med stora sidoglas är . Så vi tänkte år - rabatt! Här nedan ser du våra kampanjprodukter.


Men passa på, priserna gäller bara under kampanjveckan från lördag den november till lördag den november. SverigesLägsta Pris -Luftvärmepump KOBE-16.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения