fredag 21 augusti 2015

Floore värmegolv

Golvvärme är flexibelt, ekonomiskt och en smart investering. Flooré erbjuder vattenburen golvvärme som är ett av marknadens tunnaste värmegolv ! Vi på VVSbutiken säljer eller lämnar gärna en offert på Floores sortiment klicka på bilden för att se vad som finns! Se videon hur enkelt det är att lägga in golvvärme själv med floores system!


Flooré Kit är ett paket som innehåller allt när du själv vill lägga golvvärme.

Paketen finns i olika storlekar och kan kombineras ända upp till kvm. Till kittet behövs en shunt som cirkulerar runt vattnet i rören. Vid större ytor behövs fördelare för att koppla samman flera slingor till shunten – se planeringstabellen. Har tittat på Floore golvvärme som de säljer på K-rauta.


Vattenburen golvvärme med extremt låg bygghöjd. Tekniken bygger på mm tunna EPS-skivor klädda med aluminiumfolie. Skivorna är lätt att lägga på alla släta och bärande underlag utan dyra och tidskrävande gjutningar.

Ytmaterialet läggs direkt. Alla priser inklusive moms. Flooré AB erbjuder marknadens bästa system, som inte behöver höja golv nivån mer än mm. Därför passar det att lägga Flooré värme golv oavsett om det gäller nybyggnation eller renovering.


Flooré värmegolv kan läggas på de flesta underlag utan dyra och tidskrävande gjutningar som kan ta månader att torka. Presentation av Flooré AB. FLOORÉ VÄRMEGOLV , INSTALLATIONSANVISNING.


Vårt mål är att erbjuda dig den bästa möjliga golvvärmelösningen. Innehållet i det paket du precis öppnat är resultatet av flera års forskning, utveckling och praktisk erfarenhet från bran- schen. För dig innebär det kort och gott marknadens bästa system . Att investera i golvvärme är ett smart val på många sätt. Det passar oavsett vilken värmekälla du använder idag. Framförallt ger det dig ett trivsamt hem.


Rummet värms upp från golvet och uppåt vilket ger . Denna konstruktion gör det möjligt att lägga ytmaterial direkt på Floorés golvvärmeskivor. Flooré systemet avger värme både snabbare och effektivare än traditionella ingjutna system eftersom avståndet mellan rör och golvyta är mindre.

Finns i storlekarna moch m2. Flooré Värmegolv kan läggas på de flesta underlag utan dyra och tidskrävande gjutningar som kan ta . Platene passer til mm gulvvarmerør.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения